Youtube Center – najbolji dodatak za Youtube

Izvor: Baguje.com, 03.Feb.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Youtube Center – najbolji dodatak za Youtube

Opisivali smo vam nekoliko puta kako da skinete youtube klip na svoj računar, ili kako da ga prebacite u MP3 i podelili sa vama još poneki Youtube trik. Sada, možete sve to zaboraviti jer jedan dodatak radi sve do sada objašnjeno i opisano.  U pitanju je dodatak Youtube Center koji pruža mnoštvo mogućnosti za Youtube snimke.

Kao što možete videti na slici iznad, imate opciju preuzimanja uz pomoć jednog klika u nekoliko formata. Takođe, imate i dugme 'Settings' gde možete da podesite dodatne opcije. Pored ovoga, treće, takođe glavno dugme je i 'Repeat' uz pomoć koga trenutni klip koji puštate možete da vrtite u krug, tj da ga puštate iznova kada dođe do kraja.
Sve što treba da uradite jeste da uz pomoć Google Chrome veb pregledača učitate stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme 'Install' i to je sve. Nakon toga, posetite bilo koji video klip i uživajte u čarima ovog dodatka.
Ukoliko pak koristite Firefox, potrebno je da instalirate dodatak 'Greasemonkey' i nakon te instalacije posetite takođe stranicu http://userscripts.org/scripts/show/114002 i kliknete na dugme 'Install'.
Da li vam se sviđa ovaj brz način preuzimanja video klipova na računar ?
Srodni postovi

Kako da brzo skidate sa Youtube ?

'Pero laki' Youtube

Kako da prebacite Youtube klip u melodiju za telefon ?
Post "Youtube Center - najbolji dodatak za Youtube" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 15. 02. 2012.
Kategorije: Multimedija, Muzika, Video, Youtube | Tagovi: dodaci, ekstenzije, trikovi




Pogledaj vesti o: ADSL

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.