ASUS DSL-N66U

Izvor: PCAxe.com, 22.Dec.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS DSL-N66U

DualWAN DSL ruter  
Većinu rutera koje smo do sada testirali su bili namenjeni onim korisnicima koji ne koriste ADSL tj. da budemo precizniji onima koji nisu koristili ruter i kao DSL modem. Vreme je da to ispravimo te nam se na test stolu našao DSL ruter kompanije ASUS oznake DSL-N66U.
Kao što možete videti prema N66U oznaci, koja liči na RT-N66U, u pitanju je dualband wireless ruter koji podržava 802.11n standard sa maksimalnom kombinovanom brzinom do 900Mb/s, kao i u slučaju RT-N66U modela što nije nimalo slučajno.
Ono glavno što karakteriše ovaj ruter je dualWAN podrška tako da ga mogu koristiti i korisnici koji nemaju xDSL konekciju, što mu drastično povećava upotrebnu vrednost. Ostanite sa nama do kraja recenzije da bi videli kako se u praksi pokazao ovaj ruter i da li je zadovoljio naše stroge standarde.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.