Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023, 14:45

Žex Mitrović sada ima i virtuelnu voditeljku, ona mu poručila da „malo nije normalan“ (VIDEO)

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović predstavio je „virtuelnu voditeljku“, za koju je na samom početku razjasnio da je „povezana sa veštačkom inteligencijom“.
Kako se može videti na snimku koji je objavio sam Mitrović, „virtuelna voditeljka“ je posle 40 sekundi razgovora izvela zaključak da vlasnik Pinka „malo nije normalan“.
Kako je dodala, „malo nije normalan, ali nije loš“.
„Nakon velikog uspeha PRDC-ja, Željko Mitrović idejni tvorac i tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lider još dva nova, već najavljena projekta i to DVVC-ja i Instituta za genetski inženjering i mikromolekularnu biologiju, počeo je probe, sa već formiranim timom DVVC-ja (Centra za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologija). Prvi u nizu projekata DVVC-ja će biti projekat ‘digitalnog virtuelnog voditelja koji je povezan sa veštačkom inteligencijom i pretenduje da postane brži i spretniji, čak i od pravih živih voditelja'“, objavio je Mitrović na Tviteru.
Nakon velikog uspeha PRDCija, Zeljko Mitrovic idejni tvorac i tim lider jos dva nova, već najavljena projekta i to DVVCija i Instituta za genetski inženjering i mikromolekularnu biologiju, počeo je probe, sa već formiranim timom DVVCija, (centra za razvoj digitalnih virtuelnih… pic.twitter.com/WZ2AynyRmO
— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) April 4, 2023

U razgovoru sa „virtuelnom voditeljkom“ Mitrović je otkrio da planira da napravi celu generaciju digitalnih voditelja.
– Pokušaćemo da implementirano digitalne voditelje na mnogim našim televizijskim kanalima, pa ćemo videti šta će se desiti i, naravno, koliko će se to publici svideti – rekao je Mitrović.
Izvor: 021
„To je HRAM Svetog Žeksa“, Željko Mitrović pokazao megalomansku vilu na Dedinju (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.