Željko Mitrović se HITNO oglasio: Moram da preduzmem radikalne mere i promenim oblik - najavljen spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 00:03

Željko Mitrović se HITNO oglasio: "Moram da preduzmem radikalne mere i promenim oblik" - najavljen spektakl

Medijski mogul rešio da popravi raspoloženje svojoj mezimici.

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, boravio je sa svojom suprugom Milicom Mitrović  u Londonu.

Oni su očigledno uživali, a sada je Mitrović pri povratku iz britanske prestonice svojim privatnim avionom odlučio da se oglasi.

- Apsolutno sam siguran da sve ovo nisam umislio naime moja miljenica Luci je tokom 9 dana u Londonu bila nekako tužna neraspoložena i nezainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za bilo šta. Ja londonske dane provedoh spavajući, pevajući, svirajući i završavajući dramski tekst za moju autorsku predstavu “Lucifer” koja će premijerno otvoriti moj Teatar Odeon! Nisam znao šta da radim i kako da rešim problem osim da probam jedan stari, ali svakako uspešan trik koji podrazumeva malo dodatne tople i nežne pažnje, koji bi svakako mogao pomoći. Reših da napravim jednu obradu, kako bi i Lusi dobila svoju pesmu! I čudo se desilo Lusi od danas, jer sad i ona ima svoju božićnu i novogodišnju pesmu. Postala je najveseliji pas na svetu! P.S. Krajnje je vreme da moram da preduzmem radikalne mere i promenim oblik i format svoji javnih nastupa, jer ako ovako nastavim, rizikujem da počnem da ličim više na pevača narodne muzike nego na medijskog mogula! - Napisao je Mitrović

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.