Izvor: Njuz.net, 10.Jul.2023, 12:47

Željko Mitrović dobio dozvolu za trgovinu nuklearnim oružjem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 10. jul 2023, (Njuz) – Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović dobio je dozvolu za trgovinu nuklearnim naoružanjem. Njegova kompanija PRDC, koja se bavi inovacijama, saopštila je da je ovo veliki korak napred i da je nuklearno naoružanje veliki potencijal za privredu zemlje.
Željko Mitrović kaže da mu nikada nije bio plan da se zaustavi na običnom naoružanju, dronovima i skejtovima koji pozadi imaju prikačene propelere.
“Moja kompanija planira i da započne >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << proizvodnju naukelarnog naoružanja, jer čovek samo mora da se dobro fokusira na ono što želi i to će se i dogoditi. Pink saopštava da su prve nuklearne bojeve glave, kao i šipke sa uranijumom stigle u Srbiju i da ne mogu da kažu više od toga, zbog poslovne tajne. Ne želimo da informacije o ovako osetljivim projekatima dospeju u pogrešne ruke, jer bi to moglo da ima nesagledive posledice”, izjavio je Željko Mitrović.
Redakcija
The post Željko Mitrović dobio dozvolu za trgovinu nuklearnim oružjem appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.