Izvor: Svet, 11.Avg.2011, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović: Ohrabruje me buđenje hrvatske javnosti

Vlasnik Pink medija grupe Željko Mitrović naveo je juče da je ostalo još devet dana do sednice Upravnog odbora Pinka, odnosno još devet dana "pokušaja da se pronađe mirno rešenje" povodom problema sa hrvatskim vlastima oko zaplene njegove jahte. On je najavio i novi programski koncept u "interesu srpskih potrošača i građana Srbije".

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKO MITROVIĆ: PRIČAO SAM SA SVETIM PETROM

Izvor: Kurir, 12.Avg.2011, 09:39

Ne posustaje. Željko Mitrović, vlasnik „Pink medija grupe“ i jahte „El Bosko V“, koja će 17. avgusta biti ponuđena na licitaciji, istrajan je u nameri da na videlo iznese sve što ugrožava interese Srba i Srbije...Pokrenuli ste kampanju protiv Hrvatske, a prebacuje vam se da isterujete pravdu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.