ZVANIČNO SAOPŠTENE VAŽNE VESTI: Mitrovići otkrili NAJVAŽNIJU informaciju Zadruge 7 - Elita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:29

ZVANIČNO SAOPŠTENE VAŽNE VESTI: Mitrovići otkrili NAJVAŽNIJU informaciju "Zadruge 7 - Elita"!

Može da počne.

Početak "Zadruge 7 - Elita" je sve bliži, a u domaćim medijima se svakodnevno spekuliše ko su potencijalni učesnici.

Ekipa našeg portala ekskluzivno je snimila Miljanu Kulić ispred televizije "Pink" kada je došla na pregovor sa produkcijom, a šta nam je Miljana otkrila o sedmici, saznajte na snimku ispod:

Direktorka televizije i supruga vlasnika Željka Mitrovića, Milica Mitrović, sada je objavila na koji način svako ko želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se prijavi za učešće u rijalitiju, to može i da uradi.

Kako stoji u objavi Velike šefice, svoju biografiju, fotografiju i kratak video u kom ćete se predstaviti možete poslati na mejl [email protected].

Nova sezona "Zadruge" zapravo će predstavljati after-real projekat, a po svojoj strukturi će biti više igrani nego rijaliti program, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na sve oblike društvenih anomalija bila nulta.

Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.