ZVANIČNO POČEO KASTING - Milica Mitrović pokazala ko je prva učesnica programa koji zamenjuje Zadrugu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 17:54

"ZVANIČNO POČEO KASTING" - Milica Mitrović pokazala ko je prva učesnica programa koji zamenjuje Zadrugu?

Preslatka je.

Zadruga 6 se tek završila a gledaocima već neopisivo fali ova vrsta televizijskog programa koja je svojim konceptom, veličinom i brojem gledalaca ispisala istoriju televizije na ovim programima.

Šta će zameniti Zadrugu i koliko će se koncept razlikovati još uvek nije otkriveno, a Milica i Željko Mitrović nastavljaju da govore zagonetno o novom projektu.

Prve vesti o stvaranju novog projekta objavio je Željko Mitrović, koji je na dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << superfinala Zadruge napisao:

– Moja kraljica i ja, uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju Zadrugu! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od ciele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspjeh ovogodišnje Zadruge sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, BiH i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! napisao je on.

Ipak, nije želeo da ulazi u detalje.

Sad je i Milica Mitrović rešila dodatno da zagolica maštu gledalaca Pinka, objavivši post na svom Instagramu gde je šerovala sliku producentkinje sa televizije Pink na kojoj se nalazi pas na jastučetu.

- Stigla Luci, zvanično počeo kasting - stoji na slici na kojoj je tagovana i Zadruga.

Da li nas očekuje neki program sa slatkim kucama, kao što je Lusi, ili je reč o nečem drugom, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju programi sa životinjama su vrlo popularni u svetu, a poznato je da Mitrovići znaju da naprave gledan televizijski program

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.