ZELJKO MITROVIC GLUMCE IZBACIO IZ PINKA

Izvor: medio.rs, 20.Feb.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZELJKO MITROVIC GLUMCE IZBACIO IZ PINKA

Oni su mnoge zaprepastili!

Još se javnost nije smirila nakon emitovanja prve emisije "Kočenje" na "ružičastoj" televiziji. Sa jedne strane, mnogima je taj novi šou bio više nego smešan, a drugima je skandalozno što se tako nešto uopšte emituje. Naročito je sve zaprepastilo šta je sve Radiša Trajković Đani pričao u prvoj emisiji, kada je između ostalog, i to u pripitom stanju, pričao o seksu sa svojom ženom Slađom i to na malo više nego vulgaran način.

>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />Sudbina glumaca ove ekipe je dovedena u pitanje na "Pinku", a "poslednju opomenu pred isključuje" dobiće večeras kada budu ugostili Gogu Sekulić.

Pogledajte kako bi ekipa "Kočenja" sledeći put mogla da se "zakoči" na ulasku u televiziju "Pink", ako se večeras ne poprave!
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.