ZADRUGA 2 - KOMPLETAN TOK SUPERFINALA - Svađe, suze, zagrljaji, ispovesti - sve na JEDNOM mestu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGA 2 - KOMPLETAN TOK SUPERFINALA - Svađe, suze, zagrljaji, ispovesti - sve na JEDNOM mestu!

Velika završnica.

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2". Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se večerašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

Kompletan tok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finalne večeri u Beloj kući možete UŽIVO pratiti na našem blogu ispod ovog teksta, a možete videti i sve snimke i fotografije direktno iz bekstejdža od naših novinara koji su na licu mesta.

Totalno neočekivano da su prva dva mesta zauzeli bivši partneri Luna Đogani i Marko Miljković. Ko bi rekao da će u superfinalu stajati rame uz rame i boriti se jedno protiv drugog. Kao pobednik u ovoj borbi i kao pobednik ovogodišnje sezone "Zadruge" izlazi LUNA ĐOGANI.

Luna i Marko su seli u gondolu zajedno sa Ognjenom Amidžićem i napustili Rajsko ostrvo, praćeni zvukovima trube. Uputili su se da saznaju ko je pobednik ovogodišnje sezone rijaliti programa "Zadruga". Luna je iz sveg glasa zapevala pesmu Saše Matića.

U gondoli su se čuli zvukovi trube. Svi takmičari su komentarisali kako je ovo veče blo spektakularno. Međutim, ni ovo nije oraspoložilo Lunu jer joj je slomljeno srce nakon raskida sa Markom. Zahvalila se Velikom šefu što je sve ovo organizovao.

Luna je zaplakala u toku razgovora sa svojim bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Ona mu je zamerila što ju je ostavio dan pred superfinale i na današnji dan ide sama kući što nije srećna. On joj se izvinio zbog svega. Poručio joj je da mu je drago što su njih dvoje zauzeli prva dva mesta. Potom je rekao da nije spreman sada za razgovor, a ona mu je uzvratila da kada on bude poželeo da priča sa njom, tada ona neće biti tu da priča sa njim. Jer je ona sada spremna da dobije odgovore na neka pitanja, a kasnije je više ništa neće zanimati.

Luna Đogani se izvinila Staniji zbog scene koju je napravila u toku noći. Potom je rekla da je Marko Miljković za sve kriv i da se njoj izvinjava jer ona nije kriva.

Nakon novog preseka, usledilo je senzacionalno objavljivanje glasova. Pilot je bacio rezultat glasanja gledalaca, ronioci su uhvatili poruku i na taj način je obavešten voditelj ko je sledeći Zadrugar koji prekida soje učešće. Stanija Dobrojević je osvojila bronzano mesto.

Aleksanda otkrila da joj je najdraže što je ispratila Davida i Anu i što je osvojila bolji plasman od njih.

Gong je označio da je napravljen sledeći presek glasova. Sledeći Zadrugar koji prekida svoje takmičenje za glavnu nagradu je Aleksandra Subotić. Svi su bili iznenađeni pa čak i ona. Pokazala je svojim izrazom lica da nije očekivala da sada čuje svoje ime.

Maja Marinković je sledeća zadrugarka koja je napustila Belu kuću. I sada su ostali samo Luna Đogani, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Marko Miljković u superfinalu. Majin otac je otkrio u studiu da mu je Maja pre ulaska rekla da će ona ostati do kraja.

Nakon Nadeždinog izlaska iz Imaginarijuma u toku emisije neko je iz publike je dobacio "Nadežda udaj se za mene". Ona je odmah prihvatila šalu i odgovorila "A ko si ti brate?"

Nadežda Biljić je sledeća Zadrugarka koja je napustila Belu kuću. Svojim plasmanom zaslužila je automobil i odmah je prokomentarisala kako će se hvaliti kolima. Sa ogromnim osmehom uputila se ka studiju.

Šesti superfinalista koji je napustio Zadrugu je Lepi Mića. Osvojio je automobil svojim zavidnim plasmanom. Potom je naglasio da bi trebalo Aleksandra Subotić da pobedi zbog svega što je doživela u ovoj sezoni.

Nakon Stanijine i Lunine svađe, Anabela je ostala u čudu i poručila da nije nikakvu informaciju prenela Luni. Potom je istakla kako je Marko džentlmenski postupio što se nije mešao u ovaj sukob.

Luna Đogani zamerila Staniji Dobrojević da je flertovala sa Markom. Naime, Stanija je zamolila Marka da joj ponese džak sa stvarima. Luna je to protumačila kao flertovanje pa je nazvala klošarkom i rekla joj da se meša u njihov odnos. Stanija se branila time da je to samo Lunina ljubomora i da je nju Marko ostavio jer je ona promenila svoje ponašanje nakon što je dobila određene informacije od Anabele.

Iako je po prvi put u rijaliti programu, došao je do samog superfinala, što je ogroman uspeh. Aleksa Savić se istakao po svom fenomenalnom glasu, a sada je napustio Belu kuću.

U Belu kuću su ušli najmiliji od superfinalista. Svi su zaplakali. Vrlo emotivan momenat u Imaginarijumu. Luna je odmah upitala Anabelu kroz suze da li je razočarala i kako je moguće da joj se opet dogodilo isto. Anabela je pokušala da je smiri i poručila joj da ne treba da se menja.

Sledeća je Imaginarijum napustila Suzana Perović.

Zadrugari uživaju u izvođenju mađioničarskih trikova, pobednika ovogodišnje sezone Pinkovih zvezda.

Ana Korać je treći superfinalista koji je napustio Zadrugu. Ono što je zanimljivo je činjenica da je i prošle i ove godine osvojila isti plasma, deveto mesto.

U bekstejdžu je nastao haos kada su se sukobili Brendonov i Petrućijev otac. Brendonov otac je prozivao Petrućija da je pijanica, na šta mu je odgovorio da je bolje da pije pivo nego ksanaks. Aludirajući na to da Brendon koristi lek za lečenje anksioznosti ksanaks. Odmah je reagovalo obezbeđenje.

Sloba Radanović je zapevao svoj veliki hit "Kocka". Luna Đogani ga je posmatrala i smeškala se. Potom je izjavila da joj je već dosadila pesma i da je pričala sa Aleksandrom Subotić i da je nije zaimalo što se pojavio Sloba.

Drugi superfinalista koji je napustio Zadrugu je Branislav Radonjić Brendon.

U Šimanovce su stigli Anabela Atijas i Gagi Đogani koji se nisu ni pozdravili. Pored njih, u Zadrugu je stigao i Slobodan Radanović, bivši dečko Lune Đogani. Sa Slobom Gagi nije hteo da se pozdravi jer kako kaže nema potrebe da se sad upoznaju posle dve godine.

Dušica Jakovljević je najavila da sledeći zadrugar napušta Belu kuću u 22:30

Spektakl na finalu - Zadrugari uživali u performansu umetničkih plivačica.

Prvi superfinalista koji je na skuteru napastio Zadrugu je David Dragojević. Zadrugari su bili iznenađeni ovom odlukom gledalaca.

Zadrugari su imali prilike da uživaju u vatrometu koji im je organizovao Veliki šef. Ognjen Amidžić je potom najavio da kreću preseci glasova.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je početak finala Zadruge. Takođe, rekla je važno obaveštenje da je žurka koja je bila zakazana za nedelju, pomerena za ponedeljak. I otkrila da će se uskoro bivši zadrugari iz prve sezone pojaviti u studiju.

Pred vratima Zadruge okupio se veliki broj bivših učesnika, koji sa nestrpljenjem očekuju početak finala i pobedu njihovog favorita.

Tu su Ša, Lazar Jeremić, Marko Marković, Mika i Giba, Zlata, Savo, Blondi, ali i ostali! Pogledajte u galeriji atmosferu u Šimanovcima!

A evo šta je Savo Perović otkrio za SD!

Dok čekamo prve informacije sa lica mesta, prisetite se u našoj galeriji nekih od momenata koji su obeležili drugu sezonu šimanovačkog šoua:

Portal Srbija Danas sproveo je veliku anketu povodom finala Zadruge 2.

Na osnovu ogromnog uzorka iz našeg istraživanja, od čak NEVEROVATNIH 517 HILJADA GLASOVA, dobili smo TOP 6 superfinalista, a razlika u glasovima je varirala, dok je pobednica čvrsto čuvala svoj tron.

Pogledajte plasman na slici ispod!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.