(VIDEO) Željko Mitrović postao ULIČNI SVIRAČ za PARE - direktor Pinka tvrdi da može da zaradi 300 funti za sat vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 23:42

(VIDEO) Željko Mitrović postao ULIČNI SVIRAČ za PARE - direktor Pinka tvrdi da može da zaradi 300 funti za sat vremena

Sve se odigrava zbog zanimljive opklade, evo šta će se dogoditi ako izgubi.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe, svojom novom objavom na društevnoj mreži Instagram, napravio je opštu pometnju a sudeći po komentarima podigao je veliku prašinu, kako on to samo ume.

Mitrović je podelio snimak i najavio da će se otisnuti na ulicu kako bi svirao kao ulični svirač u centru Londona, a cij je zarada veća od 300 funti, a ako izgubi Željko je dužan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odradi 30 sklekova na sred Trga u kupaćim gaćama.

- Krenuo sam na dvoboj! Kladio sam se da cu za manje od sat vremena u centru Londona, kao ulični svirač zaraditi više od 300 funti! Nezgodno je što ako izgubim, moram da uradim 30 sklekova na sred trga Pikadili i to u kupaćim gaćama! Opremio sam se dobro i verujem da nema šanse da dj Žex izgubi, u stvari ja sam pobedio i ako gologuz budem radio sklekove na sred Pikadilija! - stoji u objavi.

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/preneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.