Upoznajte ćerku Željka Mitrovića: Sandra studira u SAD i uzda se u diplomu i znanje, a ne u moćnog tatu!

Izvor: Svet, 21.Sep.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte ćerku Željka Mitrovića: Sandra studira u SAD i uzda se u diplomu i znanje, a ne u moćnog tatu!


A photo posted by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic) on Apr 27, 2016 at 11:52am PDT


Ima dvadeset pet godina, studira na fakultetu u Njujorku, a snimila je film u Srbiji. Sandra Mitrović je ćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, ali kaže da to ne znači mnogo za njenu karijeru.
“To što sam Željkova ćerka neće preterano uticati na moju karijeru, s obzirom na to da se bavim umetnošću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ovde nikoga ne zanima ko si, šta si, ko su ti roditelji. U Srbiji je to malo drugačije, ali kada iza sebe imaš diplomu, svoj rad i trud, niko ti to ne može osporiti”, kaže Sandra, student na prestižnom Univerzitetu Kolumbija.


A photo posted by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic) on Jun 16, 2016 at 4:49am PDT


Ona je snimila kratkometražni film “Klavire prevozi Ostoja”, u kojem se pojavljuju glumačka imena poput Bode Ninkovića, Tamare Krcunović, Katarine Marković i mnogih drugih. Za nju je, kako kaže, snimanje filma bio veliki izazov, ali je uspela da realizuje svoju ideju.
“U pitanju je drama o jednom danu u životu poznatog beogradskog nosača klavira Ostoje. Priča je bazirana na stvarnom liku koji je decenijama razvozio klavire po Beogradu i svojim specifičnim oglasima postao gradska legenda”, navodi buduća rediteljka.
S obzirom na to da je Njujork grad velikih mogućnosti, a da se Sandra kreće u društvu gde svakodnevno može da se sretne s holivudskim zvezdama, otkrila nam je da s mamom Sonjom Mitrović Hani redovno obilazi gradska dešavanja.
“Vodila sam mamu na novu predstavu Dejvida Memeta na Brodveju, u kojoj je glavnu ulogu imala holivudska legenda Al Paćino. Gledati njega na samo metar od sebe u sjajnoj predstavi je nešto što ćemo obe dugo pamtiti”, priča Sandra za Blic, i dodaje:
“Noćni život Njujorka je priča za sebe. U top klubovima konstantno možete da sretnete poznate svetske face, to je toliko normalno da niko više i ne obraća pažnju na to”.
Na pitanje da li bi volela da u svom filmu ugosti neku holivudsku zvezdu i koju, kaže:
“Zasad mogu samo da maštam o tome, a kada to radim, onda mislim na Klajva Ovena i Džulijen Mur”.


A photo posted by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic) on Apr 25, 2016 at 11:43am PDT


Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Upoznajte ćerku Željka Mitrovića: Sandra studira u SAD i uzda se u diplomu i znanje, a ne u moćnog tatu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016

A photo posted by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic) on Apr 27, 2016 at 11:52am PDT Ima dvadeset pet godina, studira na fakultetu u Njujorku, a snimila je film u Srbiji. Sandra Mitrović je ćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, ali kaže da to ne znači mnogo za njenu karijeru. “To što sam Željkova...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.