UKIDA SE ZADRUGA! Željko Mitrović potvrdio

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 23:08

UKIDA SE ZADRUGA! Željko Mitrović potvrdio

Završena jedna era.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tražio od direktora Pinka Željka Mitrovića da se ukine rijaliti Zadruga.

Željko Mitrović je na svom tviteru potvrdio da će to uraditi

Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!  - stoji u objavi.

Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog… pic.twitter.com/D0fDRx8yMz

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) May 25, 2023
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.