Tvitove Željka Mitrovića za tri dana pročitalo više od 600.000 ljudi, ali jedan POSEBNO OBARA REKORDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvitove Željka Mitrovića za tri dana pročitalo više od 600.000 ljudi, ali jedan POSEBNO OBARA REKORDE

Tvitovi vlasnika i direktora RTV Pink Željka Mitrovića i dalje obaraju rekorde jer ih je za tri dana pročitalo više od 600.000 ljudi!

Poslednjim tvitom Mitrović se obratio "šetačima" i upozorio ih na to da zamrznuti konflikt "uopšte više nije skroz zamrznut već je sve više odmrznut".

Upozorenje šetačkoj neodgovornosti!Zamrznut konflikt na Kosovu uopšte više nije skroz zamrznut,zapravo on je sve manje zamrznut i sve više odmrznut a ako je odmrznut onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konflikt jeste konflikt Ako se to desi onda će najmanje biti važno da li ga zovemo zamrznut ili odmrznut!

Željko Mitrović (@zeljkomitrovic_) February 14, 2019

Tvitovi koji su privukli veliku pažnju korisnika društvene mreže praćeni su pozitivnim reakcijama i komentarima podrške:

Oni koji danas u razrešenju kosovskog problema lažno ocekuju SVE,treba da znaju da još uvek nije kasno za izbor koji podrazumeva NEŠTO ili NIŠTA,ali ako ne budemo svi zajedno hteli NEŠTO,onda ćemo zasigurno dobiti NIŠTA,ali i dalje nije jasno zašto je za neke NIŠTA postalo NEŠTO

Željko Mitrović (@zeljkomitrovic_) February 14, 2019

Svaki čovek se uči dok je żiv osim Djilasa i glumca koji nikada ne uče ništa pa zato ajmo još jednom!”I u politici kao i u żivotu, nije vażno koliko si puta pao,vazno je koliko si se puta razbio ko pi*ka!”

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic_) February 14, 2019

Tvit koji je Mitrović juče objavio, a koji je posvetio nekadašnjim gradonačelnika Bi jednom od lidera opozicije Draganu Đilasu, privukao je najviše pažnje, o čemu svedoči i broj komentara, lajkova i retvitova.

Ovaj Djilasov politički paprikaš začinjen glumcem,vešalima i gandžom i dodatno preliven internet dijarejom,zamirisao je tako jako na Djikijevu,još studentsku ideju, da se Srbija mora izbaciti iz Srbije!No good Djiki,No good!

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic_) February 13, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.