TV AVALA VEĆ PRODATA?

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV AVALA VEĆ PRODATA?

BEOGRAD - TV Avala spremna za prodaju! Ova televizijska kuća je pred kraj prošle nedelje izmirila sve obaveze, oko 12 miliona dinara, prema Republičkoj radiodifuznoj agenciji, što znači da je prodaja blizu, tvrdi naš izvor.

BEOGRAD - TV Avala spremna za prodaju!

Ova televizijska kuća je pred kraj prošle nedelje izmirila sve obaveze, oko 12 miliona dinara, prema Republičkoj radiodifuznoj agenciji, što znači da je prodaja blizu, tvrdi naš izvor.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />- Već nekoliko dana Mitrović u Londonu vodi pregovore s predstavnicima američke kompanije CME o prodaji TV Avala i oni se bliže kraju. Ostao je dogovor o detaljima, a cena je poslovna tajna.

Inače, u vlasništvu CME je 20 TV širom sveta, među kojima i slovenačka Pop TV i hrvatska TV Nova. Vlasnici Avale su Ekonomski institut sa 0,99 odsto, Danko Đunić 45,65, Željko Mitrović - 4,95 i Grinberg invest sa 48,41 odsto.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.