Sinu Željka Mitrovića godinu dana kućnog zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jul.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinu Željka Mitrovića godinu dana kućnog zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić

Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, osuđen je na 12 mjeseci kućnog zatvora i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, zbog izazivanja saobraćajne nesreće na pješačkom u kojoj je život izgubila 17-godišinja Andrea Bojanić. Mitrović mlađi osuđen je na jedinstvenu kaznu za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, rečeno je Tanjugu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Saobraćajna nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << dogodila se u julu 2013. godine kada je Mitrović svojm BMW-om  na pješačkom prijelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godišinju Andreu Bojanić, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. U kaznu će biti uračunato i vrijeme provedeno u pritvoru od 19. jula do 4. oktobra 2013. godine, tako da će pod elektronskim nadzorom policije biti još 9 mjeseci. Prema optužnici Mitrović je vozio najmanje 81 km/h,a tijelo Andre je od siline udarca odljetelo 29 metar. Zbog okolnosti nesreće Tužilaštvo je tražilo dvije godine zatvora. Na ovu prvo stepenu presudu pravo na žalbu ima osuđeni, Tužilaštvo, kao i majka ubijene Ema Petrović, koja se pridružila Tužilaštvu u gonjenju Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Četiri saobraćajke, automobil udario 17-godišnjakinju u Takovskoj

Izvor: B92, 03.Jul.2019, 07:45

Beograd -- U Beogradu su se u toku noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba teško povređena, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Devojku starosti 17 godina udario je automobil u Takovskoj ulici oko 23.30 sati, nakon čega je sa težim povredama prevezena u Urgenti centar...Hitna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.