SPREMA SE PAKAO U NOVOJ SEZONI: Otkrivena tri imena koje će uću u Zadrugu 3! Željko Mitrović na POTEZU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE PAKAO U NOVOJ SEZONI: Otkrivena tri imena koje će uću u Zadrugu 3! Željko Mitrović na POTEZU!

Iako se Zadruga 2 završila pre samo tri dana, pojedini rijaliti igrači spremni su da uđu u treću sezonu popularnog takmičenja.

Među prvima koja će ponovo kročiti na imanje, jeste Ljuba Pantović.

- Oduvek sam imala super saradnju sa Pinkom, tako da i ovog puta očekujem ako ponude dobar keš da ću ući u Zadrugu 3 - rekla je Pantovićeva.

Ona nije jedina od bivših cimera koji bi voleli da zakorače ponovo na popularno imanje. Lazar Jeremić takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od onih koji bi se ponovo oprobali u rijalitiju.

- Ako bi mi Pink ponudio, zašto da ne? Nikad ne reci nikad, od mene je sve moguće, pa i Zadruga 3 - rekao je Lazar.

Pavle Jovanović želi da se posveti muzičkoj karijeri, ali na naše pitanje da li možemo ponovo da ga očekujemo u Zadruzi 3, odgovorio je potvrdno, ali pod uslovom da honorar bude 100.000 evra.

Ko zna, možda baš nekog od njih budemo gledali ponovo od septembra na televiziji Pink.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.