POTVRĐENO! I GAGI ULAZI U ZADRUGU 3! Evo šta kaže Mitrović!

Izvor: Svet, 18.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO! I GAGI ULAZI U ZADRUGU 3! Evo šta kaže Mitrović!

Otac Lune Đogani, Gagi rešio je da uđe u rijaliti, što su potvrdili i snimci na društvenim mrežama.
Željko Mitrović podelio je na svom profilu na Instagramu snimak sa Gagijem na kojem se vidi kako denser potpisuje ugovor o ulasku u ”Zadrugu 3”, a društvene mreže su eksplodirale zbog ovog videa.
Gagi Đogani i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Željko Mitrović Printscreen “Nije ni ćuran hteo na svadbu, jer je znao šta mu se sprema”, poručio je Mitrović.
Svet
The post POTVRĐENO! I GAGI ULAZI U ZADRUGU 3! Evo šta kaže Mitrović! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

POTVRĐENO? Miljana Kulić ipak u vezi sa poznatim pevačem! (FOTO)

Izvor: Svet, 18.Avg.2019

Bivša učesnica “Zadruge”, Miljana Kulić već neko vreme intrigira javnost svojim objavama na Instagramu.. Naime, Kulićeva je nedavno objavila sliku sa novim momkom iz kreveta, a kako je sakrila lice, mnogi su spekulisali da je u pitanju pevač Bojan Tomović.. Glasine da nešto postoji između...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.