OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA Saši Mirkoviću: Bitango lopovska i lažljiva, cilj vaše bande je otimanje, pa makar i od dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA Saši Mirkoviću: Bitango lopovska i lažljiva, cilj vaše bande je otimanje, pa makar i od dece

Novo otvoreno pismo Željka Mitrovića

Vlasnik Pink Medija grupe Željko Mitrović uputio je novo otvoreno pismo bivšem gradonačelniku Zaječara i estradnom menadžeru Saši Mirkoviću koje prenosimo u celosti.

"Mirkoviću, bitango lopovska i lažljiva, kako vidim formirao si udruženje kriminalaca, bandita, reketaša i lopova, UKRIBAR koje broji više članova vaše smrdljive bande, sa jasnim programskim ciljevima: kradi, ucenjuj, reketiraj i siledžiski otimaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo gde i bilo šta i od bilo kaga pa makar to bila i deca!

Meni lično biće čast i zadovoljstvo da vas na jarbol srama i kriminala nataknem jednog po jednog bez odlaganja i preskakanja i to dok ti ne poispadaju oba prednja zlatna zuba. Pri tom sam sada siguran da je pokojni Tijanić bio u pravu kad ti nije dozvoljavao da izlaziš iz zoološkog vrta čak i kad imaš posete!

Evo, posle malog zagrevanja od juče da otpočnemo megdan na koji si me pozvao i na čemu sam ti se već zahvalio!

Obavestio si javnost da ćeš kasniti sa odgovorom jer da pišeš ne umeš a i kad pokušaš, osim što te zaboli glava, moraš da se prisetiš svih slova kojih, istini za volju, za tvoje skromne i jedva vidljive, moždane kapacitete i ima previše, ali da si išao u školu umesto što si od malih nogu varao i krao, bilo bi nam svima lakše.

Ali nisi kasnio samo zbog problema za azbukom i velikom nuždom koja te je naglo snašla, kasnio si buzdovančino primitivna i što si, kako si rekao, morao na plažu da malo ronjaš i skvasiš i rashladiš to tvoje zmijsko telo! Kako je moguće da umesto da se brčkaš u buretu zatvorske ćelije, pobegneš u Grčku nije skroz jasno, ali kao što sam ti već rekao pravda nije brzi Gonzales. U tvom slučaju je ubitačna i svakako internacionalna tako da bukagije imaju i u Grčkoj, prosto da ne misliš barabo jedna prostačka da sa pokradenim milionima građana Srbije možeš spokojno igrati sirtaki i trošiti na buzuki!

Svakog sata stizu novi i novi predmeti tvojih junačkih dela! Samo si ti mislio da će tvoji bahati lopovluci biti dela "Neznanog Junaka" ali ti si junak znan i to veoma znan ne samo policiji i državnim organima već i celoj naciji ali i međunarodnim organima reda i nereda! Ali ti bre bitango jedna neotesana nisi krao samo državu i građane ti si krao gde si stigo i šta god si dohvatio, isto kao i tvoj najbolji drug i savetnik Zoran Bašanović, on je poseban slučaj i jedini od vas lopova koji je, istini za volju, uhapšen i priveden pravdi u Majamiju. Tako što je na 40 stepeni u osunčanoj Floridi u prodavnici krao ćebad!

Nije jasno kome trebaju ćebići na 40 stepeni posebno u Majamiju ali to je vašoj družini izgleda zavet, program i razlog okupljanja! Za Bašanovića se manje više sve znalo ali da sad i treći put promeni ime i prezime, naciju, veru i državu samo zarad brisanja tragova pokradenih ćebadi, bilo je teško za poverovati!

Prvo je bio Basani pa zatim Bašanović a sad se preziva Bašanovski ali i to će verovatno trajati samo dok makedonski premijer Zajeb shvati da mu ovaj krade torbice pederuše, viljuške i tanjire iz kuće! Makedonski premijer Zajeb ima da ga vrati u Basanija brzinom munje jer za povratak u Bašanović bojim se da je kasno!

Treći uvaženi član vaše Bande Bojan Pajtić izgovori danas, kao i obično kratko i glupo, da Pink napada političke neistomišljenike i da bi ga trebalo ukinuti! Slušaj bre golišavi da ti Džoni nešto kaže, Pink napada bitange, kriminalce i lopove i društvene olupine ako to spada u političke neistomišljenike onda si možda u pravu ali je pošteno da u tom slučaju građanima saopštite da vam je to ustvari politički program: otimanje, lopovluk, reketiranje sa posebnom specijalizacijom na pljačkanje banaka posebno razvojnih! I vidi Džoni pošto znaš da znam, popusti malo Vučića, ne može niko da ga dobije na telefon od tvojih zvanja, šlihtanja i kukanja!

Naravno čelnik i predvodnik ove raspale bande gde su nove pridošlice Buzdovan, Kleptoman i Golišavi je svakako Aleksandar Rodić tvorac ideje o spajanju politike reketa ucene i lopovluka, ona sa svojim prepoštenim saradnicima Kornicom, Anđusom, Đilasom i Jankovićem, danas i juče, napada Vulina i Nešu Stefanovića misleći kao i svaki prosečan retardirani ali pre svega tajkinski korumpirani kreten, da se tako može dodatno pritiskati predsednik Vučić da popusti u ratu i obračunu sa ovom ipak opako organizovanm kriminalnom bandom.

Pa Rodiću vucibatino jedna, još uvek nisi shvatio da krasti Srbiju više ne možeš i da je ovo 'the end' a ja tvog druga Mirkovića buzdovančinu primitivnu, koji te nudi na tanjiru kao sitniš od kusura, ne gađam zato što je krenula sezona lova na veprove, već zato što on kao i mnogi drugi nisu primetili da je posle osme sednice na red dosla i deveta u kojoj će se Vučić konačno rešiti bitangi i kriminalaca, pa makar istorijski oni dolazili i iz njegovih redova!

Noćna mora reketaša bitangi i lopova, Željko Mitrović zvani bukagija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.