Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2023, 00:30

OTKRIVENO: Evo KADA POČINJE rijaliti Zadruga 7 Elita!

Nakon što je Željko Mitrović, idejni tvorac rijaliti šou-programa „Zadruga“, obelodanio da će kasting za sedmu sezonu trajati dva meseca mnogi su pretpostavili da će emitovanje istog početi nešto kasnije, u oktobru.
Zadruga 6 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Ipak, voditeljka Dušica Jakovljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je u poslednjem intervjuu potvrdila da će „Zadruga 7 Elita“ ipak startovati u septembru.
Dušica Jakovljević (Foto: Screenshot TV Pink)
– Moja očekivanja kada je reč o televiziji Pink i kada je reč o mom ličnom angažmanju su maksimalna. Znam da televizija Pink ništa ne prepušta slučaju i kada objavi da priprema novi projekat i kada objavi promene u svom produkcionom radu, ja znam da će to biti onako kako su rekli, i da su na to ozbiljno spremni jer smo televizija koja ne radi ništa na pola, niti objavljujemo nespremni nove stvar, tako da očekujem da publika bude prezadovoljna i da kažu: „Ovo smo čekali sve vreme“ i da smo nadmašli sve moguće Zadruge – istakla je Dušica za „Pink.rs“.
Dušica Jakovljević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– O kastingu ne bih, uvek sam sav moja očekivala za kasting prepustala produkciji koja to radi najbolje. Vidim da su svi jako zadovoljni, vidim da je fantastična energija na televiziji Pink, vidim da svi jedva čekaju taj septembar da to krene i da na tome i te kako svakodnevno rade bez prestanka, tako da znam da je pred nama vrhunski projekat koji će ponovo oboriti sve rekorde gledanosti i da ćemo svi mi dati sve od sebe da to tako i bude – dodala je Jakovljevićeva.
Dušica Jakovljević (Foto: Screenshot TV Pink)
– Mi smo nekako na Pinku navikli da postavaljmo standarde i da rušimo sopstvene rekorde i da nadmašimo sami sebe, a rejtinizi pokazuju da niko u tome ne može da nas prati i da nam niko nije čak ni blizu i ja znam da ćemo napravati najbolji projekat do sada, svaka karika u tom lancu funkcioniše besprekorno i apsolutno predano i posvećemo, iako jako malo znam o tom projektu, osećam tu energiju, pokretačku i tu energiju uspeha, energiju onoga što nas zajedno sve vodi ka tome, da televizija Pink, kao jedna velika porodica koja funkcioniše pogledom, pa čak i mislima, čak i dok radimo i realizijemo svaku emisiju, tako da sam sigurna da nas čeka najbolja i najjača emisija do sada – zaključila je voditeljka.
Dušica Jakovljević (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)
Kako je, sa druge strane, nekadašnja zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić reagovala kada joj se Dušica Jakovljević javno izvinila pogledajte u odvojenom tekstu: Nakon IZVINJENJA Dušice Jakovljević, OGLASILA se Anđela Đuričić: „Došlo je do nesporazuma!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.