ON JE NAŠ SPAS: Narodnjak posvećen predsedniku Srbije ZAPALIO INTERNET (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 20:35

"ON JE NAŠ SPAS": Narodnjak posvećen predsedniku Srbije ZAPALIO INTERNET (VIDEO)

Folk pevač Mile Nikolić snimio pesmu koju je posvetio predsedniku Srbije, ali i lekarima i medicinskim sestrama. Planira da snimi još jednu pesmu o Vučiću, ali i o Đokoviću i Željku Mitroviću.

- Od svih predsednika do sada najviše cenim njega... Ja vidim spas u njemu - kaže folk pevač Mile Nikolić, autor pesme o Vučiću i lekarima, a svojevremeno je snimio i hitove koji se i dalje sviraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na narodnim veseljima, poput "Srećno ti krštenje" i "Tatin sin".

Nikolić je sada snimio pesmu posvećenu Aleksandru Vučiću, ali i lekarima, medicinskim sestrama, policajcima, vojnicima, koji su dali doprinos borbi sa epidemijom korona virusa.

Stihovi o Vučiću:

"Hej Vučiću, diko naša,

ti si čovek mira,

ponosni smo svi na tebe,

cela Srbija...

Ne može ti niko ništa,

volimo te svi,

nema toga koji može teba da zameni".

A deo o lekarima kaže:

"Svi lekari,

a i sestre,

borili se za naš spas,

neki su i život dali,

da bi spasli nas".

Ovaj Svilajnčanin kaže da "priprema još jednu odu za Vučića, ali i slične pesme koje će posvetiti Novaku Đokoviću i vlasniku TV Pink Željku Mitroviću".

Ovo, inače, nije prva pesma posvećena Vučiću. Svi se sećamo onog "On je Vučić Aleksandar, on je Vučić Aleksandar...".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.