ODLUKA JE KONAČNA! Nakon Željka Mitrovića zadrugarima se OBRATILA I ONA: Za ponašanje pojedinaca...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 17:11

ODLUKA JE KONAČNA! Nakon Željka Mitrovića zadrugarima se OBRATILA I ONA: "Za ponašanje pojedinaca..."

Ceo crni sto je na trenutak zanemeo!

Sinoć je u Beloj kući održan sastanak. Zadrugari su se okupili oko crnog stola vidno zainteresovani šta će novi sastanak doneti. Okupili su se u nikad većem broju.

Podsetimo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa "Zadruga", Željko Mitrović, očitao lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

- Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen. Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje - rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Sada se zadrugarima obratila i urednica i voditeljka ružičaste televizije, Ivana Šopić.

- Kako se osećaš kao vođa - upitala je prvo Šopićeva zadrugara Ivana Marinkovića.

- Super mi je u hotelu, to je odlično odmaranje. Maksimalno se trudim da sve bude kako treba - odgovorio je on.

- Moguće je da svako bude dobar ili loš primer. Za ponašanje pojedinaca nije kriv rijaliti, već ponašanje pojedinaca. Nadam se da ćemo lepo sarađivati do kraja rijalitija i da će verbalni okršaj biti jedini koji praktikujete. Nulta tolerancija će postojati na agresiju - istakla je Ivana, a zatim se osvrnula na nedavnu posetu Mitrovića zadrugarima.

- Posle Velikog šefa je glupo išta pričati jer je on rekao sve. Nadam se da ste već sami svesni svega - podvukla je Mitrovićevu konačnu odluku voditeljka.

Detaljnije u video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.