OBRATILA SE JAVNO MILICI I ŽELJKU MITROVIĆU - Dalila ima važnu poruku za Velikog šefa u vezi Zadruge 6

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2022, 20:41

OBRATILA SE JAVNO MILICI I ŽELJKU MITROVIĆU - Dalila ima važnu poruku za Velikog šefa u vezi "Zadruge 6"

Važno az sve buduće zadrugare.

Danas je objavljeno da je televizija Pink jedan od 4 televizijska emitera koji su dobili pravo na korišćenje nacionalne frkvencije.

Mnogi zadrugari su sada presrećni jer to znači da u slučaju da učestvuju u šestoj sezoni Zadruge 6, opet će svi građani Srbije imati priliku da ih gledaju u rijalitiju.

Svi bivši zadrugari su se na Instagramu utrikivali ko će pre da čestita Velikom šefu i Velikoj šefici na ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vestima.

Jedna od njih bila je i Dalila Dragojević, drugoplasirana učesnica šeste sezone,  koja se na Instagramu obratila Željku i Milici Mitrović tako što ih je tagovala na post gde je stajalo da je upravo televizija Pink dobila nacionalni etar.

Ona je oduševljena stavila i smajlije kako "aplaudira" svojim šefovima.

BONUS VIDEO - SESTRA UREZANA U SRCE I NA KOŽI: Pogledajte kako su se tetovirale Luna i Nina Đogani
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.