NULTA TOLERANCIJA! Ovo je jedna od NOVIH ODLUKA Željka Mitrovića: Zadrugarima se uvodi STROGA ZABRANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 18:26

"NULTA TOLERANCIJA!" Ovo je jedna od NOVIH ODLUKA Željka Mitrovića: Zadrugarima se uvodi STROGA ZABRANA

Sprema se neviđeni ulazak!

Osnivač rijalitija "Zadruga" Željko Mitrović oglasio se na svom Instagram profilu i najavio svoj večerašnji ulazak u Belu kuću.

Kako je produkcija potvrdila na svom portalu, Željko će se pojaviti na pragu Bele kuće nakon emisije "Zvezde Granda" te se ulazak očekuje oko 1 sat ujutru.

Mitrović je komunicirao i u komentarima ispod svoje objave u ulasku, te je tom prilikom kao odgovor jednom od pratilaca otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se pooštriti pravila, kao i da neće više zadrugarima "gledati kroz prste" na uvrede i nasilje.

Jedan od predloga gledaoca je bio da se odmah krene sa izbacivanjem svakog ko pokazuje nasilje u Zadruzi, te ko je sklon svađama, na šta je Mitrović odgovorio:

- Tolerancija i za prizvuk nasilja će biti 0 - napisao je Željko.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.