NOVAC POBACAN po stolu, šampanjac, jastog: Evo kako uživa sa verenikom MILIJARDEROM ćerka Željka Mitrovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 18:26

NOVAC POBACAN po stolu, šampanjac, jastog: Evo kako uživa sa verenikom MILIJARDEROM ćerka Željka Mitrovića

Bahato do kraja...

Naslednica Željka i Milice Mitrović, Kristina Mitrović verila se prošle godine za ukrajinskog milijardera Iliju, koji svakodnevno na društvenim mrežama jasno pokazuje u kakvom luksuzu uživa.

Tako su tokom prošle noći na njihovim Instagram nalozima osvanuli snimci iz jednog od najskupljih klubova u Londonu, na kojima se vidi kako ih kelneri opslužuju flašama šampanjca s kojih pršte prskalice.

U jednom trenutku Ilija i Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su snimili sto koji je bio prekriven novčanicama dok su ispred njih bile poslužene porcije jastoga.

Ilija je, naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.