NOVA EPOHA - POTREBAN JE RESTART! Željko Mitrović doneo VAŽNU ODLUKU i obratio se JAVNOSTI - Loša vremena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 22:01

NOVA EPOHA - POTREBAN JE RESTART! Željko Mitrović doneo VAŽNU ODLUKU i obratio se JAVNOSTI - Loša vremena...

Nakon praznika će uraditi nešto veliko!

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", čovek koji razmišlja unapred i ne staje sa svojim poslovnim projektima, danas je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio sa radošću informaciju da za njega, od danas počinje nova era, ali je i zaključio da se loša vremena trebaju iskoristiti za životne restarte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Danas je dan kada za mene počinje nova epoha, odmah posle praznika konačno punom snagom kreću svi moji novi projekti, Apollon, PR-DC, Artemida, digital-studio1, 52 gold movies, kao i otvaranje konkursa za prijem oko 200 novih ljudi! Ponekad je važno iskoristiti loša vremena za životne restarte - rekao je Mitrović.

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Nema sumnje da će Željko Mitrović, kao i do sada održati svoje obećanje, kao i da za njegovu kompaniju dolaze još inspirativnija vremena, koja će sigurno biti propraćena uspehom, kao i do sada, čega god da se latio.

Veliki projekti iziskuju velike ljude i požrtvovanost, koja će se sa sigurnošću isplatiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.