NEKA ŠOU POČNE! Produkcija iznenada promenila planove, fanovi u šoku - Biće VELIKIH IZNENAĐENJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 23:24

"NEKA ŠOU POČNE!" Produkcija iznenada promenila planove, fanovi u šoku - Biće VELIKIH IZNENAĐENJA!

Postavljaju nove TV standarde!

Saša Mirković, prvi čovek televizije Hajp, je pre izvesnog vremena najavio je da će početi sa emitovanjem rijaliti programa. Njegova objava usledila je nakon što je direktor Pinka, Željko Mitrović, zvanično saopštio da nas u septembru očekuje sedma sezona najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga".

Mirković je potom odlučio da svoju programsku šemu ipak neće obogatiti rijalitijem, uz obrazloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da želi da podigne lestvicu kada je u pitanju kvalitetan televizijski program u pitanju, a otišao je i korak dalje kada je zaposlenima zabranio da koriste društvenu mrežu Tiktok. Sada se Mirković ponovo oglasio povodom novog projekta.

- Polako zagrevanje za novu sezonu počinje! Hajp postavlja tv standarde sa novom sezonom! Trebalo je leto da se dopune baterije! Biće velikih iznenadjenja - napisao je Saša.

A post shared by Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

- "Sviđa mi se", "Srećno bilo, legendo", "Najbolji si", "Neka šou krene" - glasili su komentari podrške.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.