NAJGNUSNIJA UVREDA U PROGRAMU UŽIVO: Gledalac psovao direktora televizije Pink, Željka Mitrovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 11:19

NAJGNUSNIJA UVREDA U PROGRAMU UŽIVO: Gledalac psovao direktora televizije Pink, Željka Mitrovića

Muk u studiju!

Tokom emisije "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić je uključila putem telefonske linije gledaoca, koji je trebalo da komentariše zadrugare i dešavanja tokom Zadruge 6.

Međutim, došlo je do skandala tokom uživo prenosa programa, kada je gledalac krenuo da psuje direktora televizije Pink, Željka Mitrovića.

- Mitroviću, p*ši k**ac - rekao je gledalac, koji je odmah isključen, a Ivana je reagovala burno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovaj video je objavljen na društvenoj mreži, te su odmah krenuli da se nižu koentari gde su mnogi tagovali jutjubera Baku Praseta, Bogdana Ilića, koji je u sudskom sporu sa Mitrovićem, a koji u svojim video klipovima izjavljuje baš ovakve uvrede na račun direktora Pinka.

Ceo video pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Medijski rat o kom se u poslednje vreme dosta priča, a koji datira od pre skoro dve godine, između vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, ni dan danas ne prestaje. Sada je jutjuber odlučio da "demonstirira silu" i još jednom uputi otrovne strelice na račun tvorca televizijske imperije i rijaliti formata "Zadruga".

Sudeći prema novoj objavi koju je Bogdan okačio na svoj Instagram stori, reklo bi se da su ponovo imali blizak susret u sudnici, ali da isti nije protekao u najboljem redu. Preciznije, provokacije nisu izostale kao što samo već pomenuli.

- Rešio suđenje! Tužba: Rekao sam Mitroviću puši k*rac - bio je pomalo drzak u svom obraćanju za javnost, a njegova publika je to sa oduševljenjem dočekala, budući da je kao i publika drugih internet zvezda, željna senzacija i novih skandaloznih priča.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.