Mitrović podneo krivičnu prijavu protiv trovača

Izvor: S media, 27.Jan.2011, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović podneo krivičnu prijavu protiv trovača

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović, koji se već četiri nedelje u Nemačkoj leči od aplastične anemije, podneo je krivičnu prijavu policiji protiv više osoba zbog sumnje da su ga trovale, rekla je portparol te televizije Tatjana Vojtehovski.

Analizama koje su objavljene u Nemačkoj u Mitrovićevoj krvi nadjeni su otrovi benzen, olovo i arsenik, saopštila je televizija Pink, koja je pozvala policiju i tužilaštvo da utvrde ko stoji iza njegovog trovanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Doktor Nikola Milinić, koji je Mitrovića, nakon što mu je pozlilo, primio na lečenje u KBC Bežanijska kosa, rekao je da ne može da potvrdi da je vlasnik "Pinka" bio trovan, jer mu u Srbiji nisu radjene toksikološke analize.

Trovali Željka Mitrovića!

"Po prijemu na kliniku Mitrović je bio u jako lošem stanju. Uradili smo dijagnostiku i konstatovali simptome oboljenja aplastične anemije, zbog čega je otišao na lečenje u Nemačku", kazao je Milinić.

Milinić je kazao da se Mitrović uspešno oporavlja i da će se najverovatnije za oko mesec dana vratiti u Srbiju.

Mitroviću je pozlilo sredinom decembra, kada je primljen u KBC Bežanijska kosa, a lečenje je krajem godine nastavio u Nemačkoj.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mitrović se vraća u Srbiju za nekoliko nedelja...

Izvor: Politika, 28.Jan.2011, 01:49

..kaže dr Nada Basara u prvom obraćanju javnosti..Njeno ime pominjalo se poslednjih mesec dana mnogo puta u srpskim medijima po objavljivanju da je Željko Mitrović, vlasnik i prvi čovek televizije Pink, bolestan. Ekskluzivno za „Politiku” profesor doktor Nadežda Basara, šef interne medicine...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.