Mitrović: Osudili su ga samo zato što je moj sin

Izvor: B92, 02.Jul.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Osudili su ga samo zato što je moj sin

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović o presudi njegovom sinu Aleksandru Mitroviću zbog ubistva devojke na pešačkom prelazu, na Tviteru je napisao da je osuđen nevin.

"Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar, već tužilaštvo, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije krivm ali je danas sud osudio mog sina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo zato što je moj sin! E, moj časni sude!", napisao je Željko Mitrović na Tviteru.

Aleksandar Mitrović osuđen je na 12 meseci nošenja nanogvice u stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godišnju Andreu Bojanić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mitrović: Moj sin nije kriv, sud ga osudio zato što je moj sin

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2019

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović izjavio je danas da njegov sin Aleksandar nije kriv za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić već da ga je sud osudio samo zbog toga što je njegov sin..."Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandrar već Tužilaštvo,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.