MONSTRUOZAN ZLOCIN U CENTRU SAPCA Selotejpom mu umotao glavu mucio ga PA GA TUKAO DO SMRTI

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZAN ZLOCIN U CENTRU SAPCA Selotejpom mu umotao glavu mucio ga PA GA TUKAO DO SMRTI

Mirko Frej (32) zverski je mučen i ubijen u stanu u kom je živeo sa devojkom Andrijanom. Pored njega je ležao ranjeni Željko Mitrović (47), Andrijanin bivši muž, koji se verovatno sam izbo nožem

Mirko Frej (32) iz Šapca zverski je ubijen preksinoć oko 20 sati u stanu u centru grada u kom je živeo sa devojkom Andrijanom, a njegov unakažen leš nađen je u ostavi! Frej je bio vezan, glava >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mu bila obmotana selotejpom, krvnički je mučen, a zatim nasmrt pretučen palicom!

Pored njega ležao je teško povređeni Željko Mitrović (47), Andrijanin bivši muž, za kog se pretpostavlja da je ubio Freja, a zatim sebe izbo nožem po grudima! On je prebačen u šabačku bolnicu i nije životno ugrožen.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Hitnu pomoć i policiju pozvala je ženska osoba, ali zasad nije poznato da li je to bila Andrijana ili njena 12-godišnja ćerka iz prvog braka. Njih dve su preksinoć došle u stan na drugom spratu u Ulici Kneza Ive od Semberije, gde su poslednja dva meseca živele sa Mirkom Frejom.

Mirkov otac Isam Frej kaže da je za tragediju saznao od prijatelja.

- Supruga i ja smo te večeri krenuli prema njegovom stanu i videli policiju pred zgradom. Nisu nam dali da uđemo i da vidimo našeg Mirka, bio je skroz unakažen... Moj prijatelj koji radi u policiji nije hteo da nam priča detalje da se ne potresamo - priča Isam kroz suze.

Lekari su po dolasku u stan konstatovali smrt i pozvali policiju.

- Naložena je hitna obdukcija tela, jer ne znamo da li je Mirko Frej preminuo od batinanja ili gušenja, pošto mu je glava bila obmotana selotejp trakom. U ovom trenutku nije jasno ni ko je Željka Mitrovića ubo u grudi, ali pretpostavlja se da je sam sebi zario nož. Više detalja znaćemo kada se oporavi od operacije - kaže naš izvor iz istrage.

Okolina zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo pokrivena je video-nadzorom. Kamere su snimile Mirka Freja oko sedam sati ujutro kako parkira motor kod vrata zgrade i ulazi unutra.

Komšije kažu da su tog jutra iz stana gde je živeo dopirali čudni zvuci i zapomaganje, ali niko nije pozvao policiju. Tek uveče su saznali šta se dogodilo.

Stan u kojem su živeli Mirko, Andrijana i njena ćerka iznajmljen je u novembru na ime Željka Mitrovića. Međutim, on se odselio u februaru, a pre dva meseca uselio se Mirko.

U stanu porodice Frej zatekli smo Isama Freja, Mirkovog oca. Njegova supruga Ljiljana bila je odsutna zbog priprema za sahranu. I Isam, koji se u Šabac doselio iz Palestine, i Ljiljana su profesori biologije u penziji i važe za uglednu šabačku porodicu. Pošto nisu imali dece, Mirka su usvojili.

- Ubila ga je ljubav. Taj Željko Mitrović nam je tri godine pravio probleme. Tukao je mog Mirka kad god bi ga video. Tražio ga je po kafanama da ga bije, a meni je sekao gume na automobilu. A Mirko jedva da je imao 50 kilograma, dok je Željko ogroman čovek. Sve zbog te Andrijane. Mirko nije mogao da živi bez nje. Ona je malo bila sa Željkom, malo sa mojim Mirkom - priča Isam.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.