Šabac: Mladić zverski mučen do smrti zbog ljubavi?

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Mladić zverski mučen do smrti zbog ljubavi?

Mirko Frej (32) iz Šapca zverski je ubijen u ponedeljak uveče u stanu u centru grada u kom je živeo sa devojkom Andrijanom, a njegov unakažen leš nađen je u ostavi.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Frej je bio vezan, glava mu bila obmotana selotejpom, krvnički je mučen, a zatim nasmrt pretučen palicom!

Pored njega ležao je teško povređeni Ž.M. (47), Andrijanin bivši muž, za kog se pretpostavlja da je ubio Freja, a zatim sebe izbo nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po grudima! On je prebačen u šabačku bolnicu i nije životno ugrožen.

"Informer" piše da je hitnu pomoć i policiju pozvala ženska osoba, ali zasad nije poznato da li je to bila Andrijana ili njena 12-godišnja ćerka iz prvog braka. Njih dve su preksinoć došle u stan na drugom spratu u Ulici Kneza Ive od Semberije, gde su poslednja dva meseca živele sa Mirkom Frejom.

Lekari su po dolasku u stan konstatovali smrt i pozvali policiju.

"Naložena je hitna obdukcija tela, jer ne znamo da li je Mirko Frej preminuo od batinanja ili gušenja, pošto mu je glava bila obmotana selotejp trakom. U ovom trenutku nije jasno ni ko je Ž.M. ubo u grudi, ali pretpostavlja se da je sam sebi zario nož. Više detalja znaćemo kada se oporavi od operacije", kaže "Informerov" izvor iz istrage.

Okolina zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo pokrivena je video-nadzorom. Kamere su snimile Mirka Freja oko sedam sati ujutro kako parkira motor kod vrata zgrade i ulazi unutra.

Komšije kažu da su tog jutra iz stana gde je živeo dopirali čudni zvuci i zapomaganje, ali niko nije pozvao policiju. Tek uveče su saznali šta se dogodilo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUOZAN ZLOCIN U CENTRU SAPCA Selotejpom mu umotao glavu mucio ga PA GA TUKAO DO SMRTI

Izvor: medio.rs, 27.Apr.2016

Mirko Frej (32) zverski je mučen i ubijen u stanu u kom je živeo sa devojkom Andrijanom. Pored njega je ležao ranjeni Željko Mitrović (47), Andrijanin bivši muž, koji se verovatno sam izbo nožem..Mirko Frej (32) iz Šapca zverski je ubijen preksinoć oko 20 sati u stanu u centru grada u kom je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.