MITROVIĆI DONELI ŠOKANTNU ODLUKU: U Zadrugu 7 neće moći svi - Napravljena CRNA LISTA! Ovo su KRITERIJUMI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 09:04

MITROVIĆI DONELI ŠOKANTNU ODLUKU: U "Zadrugu 7" neće moći svi - Napravljena CRNA LISTA! Ovo su KRITERIJUMI

Došlo je do ozbiljnih promena.

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da će sedme sezone najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", ipak biti.

Najavu "Zadruge 7" objavili su Milica i Željko Mitrović, a nova sezona će nositi naziv "Elita".

Takođe, došlo je do promena i kada je glavna nagrada u pitanju, pa se učesnici više neće boriti samo za prvo mesto i iznos od 50.000 evra, već će od septembra ove godine nagradni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fond biti znatno veći.

Kako je najavljeno, prvo mesto otići će kući bogatije za čak 100.000 evra, dok praznih ruku neće ostati ni drugo, treće, a ni četvrto mesto. Zadrugari koji se budu kotirali do ovih pozicija osvojiće po 50.000 evra.

Kada je "Zadruga 7" u pitanju, ni tu nije kraj. Svi se pitaju ko će se ove sezone useliti u Belu kuću, a i na tom polju je došlo do ozbiljnih promena.

Pripreme za novi after-real projekat,koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond… pic.twitter.com/jYpjeKk1dV

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) June 26, 2023

Naime, učešće u "Zadruzi 7" neće imati pravo oni koji su u ranijim sezonama diskvalifikovani, što bi trebalo da znači da recimo Filip Car, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Miljana i Marija Kulić i mnogi drugi neće imati priliku da se ponovo pojave u Pinkovom rijalitiju.

- Željko Mitrović će zajedno sa svojim timom narednih osam nedelja raditi kastinge. Pripremaju se velika iznenađenje, a u opticaju će biti samo zvučna imena. Diskvalifikovani takmičari neće imati pravo da učestvuju u novoj sezoni, jer produkcija želi da maksimalno sankcioniše nemile situacije, bahato i nasilničko ponašanje, jer je nulta tolerancija na sve društvene anomalije - priča izvor za "Blic" i dodaje:

- Već u prvim satima nakon što su Mitrovići objavili početak nove sezone počeli su da im se javljaju stari učesnici. Na razne načine su pokušali da ih mole i sugerišu da ponovo uđu u Zadrugu. Pometnja je već nastala - priča izvor.

Željko Mitrović doneo je odluku da šestu sezonu završi skoro mesec dana pre planiranog, kada su se 3. i 4. maja ove godine u našoj zemlji dogodila dva nezapamćena masakra.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović tada na Instagram nalogu.

Pobedu u "Zadruzi 6" odnela je Aleksandra Nikolić, koja je osvojila 50.000 evra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.