MITROVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO OBRADOVIĆU: Lider Dveri nervozan zbog prevremene političke penzije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 19:02

MITROVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO OBRADOVIĆU: Lider Dveri nervozan zbog prevremene političke penzije

Mitrović ističe da će na Obradovićeve laži reagovati na sudu

Pink ne samo da ne duguje 250 miliona dinara na ime poreza, za šta ga optužuje Boško Obradović, nego ne duguje ni dinar, šta više, uplatio je po osnovu različitih poreza samo u ovoj godini i to od januara do jula 900 miliona dinara, navodi vlasnik Pinka Željko Mitrović u odgovoru na tvrdnje lidera Dveri.

, a saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da ukaže da je razlog tih laži političke prirode, tačnije, kako navodi u saopštenju, nervoza Boška Obradovića zbog "prevremene političke penzije".

A nervozu Dragana Ðilasa, čijim medijima pripisuje kampanju koju, preko njih, tri dana vodi Obradović, objašnjava dugom Ðilasa Pinku od 20 miliona dinara, koje je on, kaže Mitrović, ukrao Pinku 2012. godine.

Mitrović ističe da je Pink, za razliku od Obradovića i, kako navodi, njegove rušilacke seoske bande, donirao preko 150 miliona bolnicama i drugim ustanovama tokom epidemije, da kontinuirano brine o deci bez roditeljskog staranja i da je uplatio preko 5 miliona dinara za lecenje bolesne dece.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović,   Dveri,   Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mitrović reagovao na tvrdnje Obradovića: To su gnusne laži i izmišljotine

Izvor: Danas, 11.Avg.2020

Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović danas je, kao "gnusnu laž i izmišljotinu", odbacio tvrdnju predsednika Dveri Boška Obradovića da Pink duguje porez u iznosu od 250 miliona dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.