MITROVIĆ OBJAVIO NJEN SNIMAK NA INSTAGRAMU: Ona će biti u Zadruzi 3 - sve je jasno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ OBJAVIO NJEN SNIMAK NA INSTAGRAMU: Ona će biti u "Zadruzi 3" - sve je jasno! (VIDEO)

Sve sluša...

Željko Mitrović se nije šalio kada je rekao da će robot po imenu Leposava biti deo takmičara "Zadruge 3", a večeras je otkrio i kako će ona izgledati.

Leposavu je Željko večeras predstavio na svom profilu na instagramu, a robot bez kose ima ženski glas i dugu, crnu haljinu dok je stajling upotpunjen žutim naočarima.

- I noćas neću spavati jer učitavam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leposavi dodatne podatke u neuronsku mrežu kako bi najbrže naučila da govori perfektno. Napravio sam ženu koja jeste žena - napisao je Mitrović u opisu snimka.

Pogledajte i sami kako izgleda robot koji će od 6. septembra biti u "Zadruzi 3" i pričati sa učesnicima:

I noćas neću spavati jer učitavam Leposavi dodatne podatke u neuronsku mrežu kako bi najbrže naučila da govori perfektno, napravio sam ženu koja jeste žena !

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Sep 3, 2019 at 11:48am PDT

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVAKO IZGLEDA ROBOT LEPOSAVA KOJA ĆE BITI U ZADRUZI 3: Željko Mitrović objavio JEZIV snimak!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2019, 12:25

Podsetimo, na otvaranju “Zadruge 2” je, osim samog renoviranog imanja u Šimanovcima, gledalište bez teksta ostavilo mnoštvo tehnoloških dostignuća, ali ništa od toga nije ni približno robotu Leposavi kog je čelnik “Pinka” pripremio za 6. septembar. I noćas neću spavati jer učitavam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.