Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 22:14

LICITACIJA ZA POSETU BELOJ KUĆI: Željko Mitrović doneo zvaničnu odluku - borba za život je najvažnija!

Mnogi su ostali zatečeni ovim, slobodno možemo reći podvigom!

Televizija Pink i produkcija rijaliti formata "Zadruga" na čelu sa vlasnikom Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom Mitrović, došli su na jednu ideju koja treba da ima pozitivan ishod za sve koji će učestvovati.

Ono što je posebno važno istaći, jeste da se radi o ideji humanitarnog karaktera u kojoj će fanovi pomenutog rijalitija, ali i svi oni koji su zainteresovani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pružiti pomoć za lečenje onima kojima je ta pomoć najpotrebnija, a koji sami ne mogu iz raznih razloga da se izbore za svoju budućnost.

- Otvorena licitacija za posetu Beloj kući. Sav novac koji bude prikupljen ide za lečenje Bebe - glasila je poruka objave, koju je podelila Milica Mitrović na svom Instagram profilu.

Mnogi su ovu vest, što je i logično, dočekali sa ogromnim oduševljenjem i podržali licitaciju, odnosno ovu akciju, jer su svi sada ujedinjeni u pozitivnoj stvari - da pomažu jedni drugima i pošalju poruku, da se samo zajedno držeći, možemo izboriti za bolje sutra.

Ovim je porodica Mitrović poslala snažnu poruku, koja će se dugo pamtiti i nadamo se dopreti do svih onih do kojih treba, kako bi samo pozitivne stvari krenule da se događaju.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.