Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 22:32

Kristijan Golubović tvrdi da mu je Željko Mitrović dao otkaz: „Imam trudnu ženu i bebu od šest meseci“

Kristijan se oglasio i otkrio detalje

Foto: Nikola Tomić, ATA images


Rijaliti igrač, kontroverzni Kristijan Golubović, tvrdi da mu je Željko Mitrović navodno dao otkaz na televiziji Pink, tačnije Red televiziji.
Naime, Kristijan dodaje da je njegova emisija „Bajke iz podzemlja“ ukinuta, a kao razlog navodi veliki pritisak na Pink i Mitrovića.
Zbog arlaukanja na mene i moju najgledaniju emisiju na Red televiziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je izvršen pritisak na Pink da mi daju otkaz kada imam malu bebu od šest meseci i trudnu ženu – rekao je Kristijan za portal „SrbijaDanas“.
Podsetimo, nedavno se u medijima danas pojavila informacija da je rijaliti zvezda Kristijan Golubović navodno uhvaćen kako krade dečje igračke i pakovanje pelena.
Iako je ranije Golubović isticao da voli da krade, sada se oglasio i demantovao ove navode.
To su laži i gluposti! Naša kolica za bebu koštaju 250.000 dinara, pa neka potraže da li sam i gde i njih ukrao?! Nisu u pitanju ni autići, ni pelene, a u obezbeđenju rade sve moji poznanici. Robija od 14 i po godina zbog izjave nepoznate osobe, prodavačice ili prolaznice?! – zagrmeo je Kristijan, pa objasnio šta se zaista dogodilo:
Inače, kada smo sa malim u prodavnici i počne da se vrpolji u kolicima, ja mu u ruke dam bilo šta da ga zainteresujem sa nečim. Bili su to ženski ulošci (zelena kutijica) koje je posle izbacio negde pored voća i ja sam digao frku da sam ostavio tu i tu i da to neću platiti, jer to nisam ni kupovao, niko ništa nije ukrao ili uzeo namerno! Nikada nisam osporavao da volim da ukradem sitnice čisto iz sprdnje, uspomena na jako stare dane (smeh), ali da kradem autiće i pelene za dete, to je čista laž – poručio je Kristijan za „Srbija Danas“.
Kristijan je sa svojom verenicom Kristinom Spalević krajem prošle godine dobio sina Konstantina, a uskoro će dobiti još jedno dete.
Kristina je ponovo u drugom stanju, što je pokušavala da sakrije, ali je njen partner odao tajnu.
– Kristijan me je zeznuo i objavio tačnu vest, da sam ponovo trudna. Planirala sam, zbog prethodnog lošeg iskustva, da ćutim sigurno još najmanje 3 meseca, ali eto, desilo se ovako. Trudnoća mi je juče potvrđena i naredni period ću se posvetiti sebi i moliću se da i ovog puta sve bude u redu, baš kao sa našim Konstantinom. Hvala svima na lepim rečima, ali oni koji mi pišu da ne valja rano da se priča – ne morate da mi govorite više jer je već rečeno. Držite nam palčeve, a ja moram da prikupljam snagu, jer koliko je Koca hiperaktivan, i te kako će mi trebati – napisala je Spalevićeva na svom Instagram profilu.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.