KO SU TAKMIČARI ZADRUGE 7? Ovih pet takmičara ispunilo uslove da budu deo rijaliti elite: Veliki šef odlučuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:22

KO SU TAKMIČARI "ZADRUGE 7"? Ovih pet takmičara ispunilo uslove da budu deo rijaliti elite: Veliki šef odlučuje

Publika ih je volela, a u novom konceptu bi ih obožavala.

Gledaoce rijaliti sfere je veoma obradovala vest da će se "Zadruga" vratiti na male ekrane. Konzumenti ovog programa koji su plakali, voleli, saživljavali se sa junacima poznate rijaliti sage, imaće priliku da i dalje podržavaju i gledaju svoje miljenike dok se takmiče u osvojanju prvog mesta. Vest je dočekana sa velikim entuzijazmom, posebno jer je postajala bojazan da su Željko Mitrović i Milica Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odustali od autorskog rijalitija, nakon što je šesta sezona završena mesec dana ranije nego što smo to navikli.

Čelnici televizije Pink i dalje detalje drže u strogoj tajnosti, ali neke osnovne ideje se mogu nazreti na objave vlasnika televizije Pink, ali i iskustva kako je razvoj rijalitija tekao na najgledanijoj ružičastoj televiziji. Nesumnjivo je da bračni par Mitrović uvek zna kako da napravi televizijski program koji, ne samo da iz sezone u sezonu obara sve rekorde gledanosti, nego svojim konceptom, produkcijom i rešenjima ispisuje istoriju televizije u regionu. Ne sumnjamo da će to biti i sa novom sezonom. Ali, hajde da pođemo od poznatih činjenica.

Željko Mitrović je na svom tviter nalogu objavio poruku sledeće sadržine kojom je konačno potvrđeno da će "Zadruga 7" zaživeti.

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je  250 000 evra, što znači da je prva nagrada 100 000 evra a druga, treća i četvrta 50 000 evra! Ime nove sezene projekta biće “ELITA” - stoji u objavi televizijskog maga.

Iz ovoga se jasno vidi da je reč o nešto drugačijem konceptu koji će se puštati sa 4 minuta "zakašnjenja" u odnosu na realno vreme, što će omogućiti da se isključe svi oni uznemirujući elementi protiv kojih se Mitrović uvek borio. Pod uznemirujućim elementima se pre svega misli na nasilje. Iako je tolerancija prema nasilju i u prethodnim sezonama bila svedena na minimum, zbog emitovanja programa uživo često nije moglo da se izbegne da scene nasilja dođu do šireg auditorijuma, posebno jer su takav materijal delile grupe na društvenim mrežama, ali ne i sama televizija Pink.

Ono što najviše zanima gledaoce jeste ko će biti učesnik nove sezone, odnosno, koga ćemo videti pod imenom elita.

Pođimo od definicija i značenje reči "elita". Ova reč potiče od latinskog izraza "eligere" koja je pretočena u francusku reč "elite", odakle je ušla u druge indoevropske jezike. Rečnici definišu da se pod "elita" definiše ono što je najbolje, najodabranije, cvet nečega, naročito društva. Na osnovu toga, možemo pretpostaviti da je će ovaj rijaliti okupiti najbolje iz prethodnih sezona u svom programu.

U rijaliti sigurno neće biti uključeni oni koji su poznati po nasilju i po agresivnom ponašanju koje je dovelo do njihove diskvalifikacije. Sa velikim razlogom, možemo da pretpostavimo da će se u sedmoj sezoni boriti takmičari koji su se pokazali kao najbolji u nečem dobrom. Reč je o personama koje su borbe vodili isključivo rečima i argumentima, koji su pokazivali poštovanje prema slabijima i veliku hrabrost kada je trebalo da se izbore za pravdu.

Stoga, izdvajamo 5 takmičara koji su svojim plemenitim ponašanjem ispunili uslove da se smatraju delom rijaliti elite. 

U takav profil bi se sigurno mogla uklopiti Nadica Zeljković, pobednica "Zadruge 4". Ona je svojim pristojnim ponašanjem, humorom, vrednoćom i hrabrošću najbolji primer da nisu bili potrebni skandali kako bi se osvojila pobednička kruna. Kijinu majku je posebno odlikovala skromnost, te se nikada nije bahatila, a svojim ponašanjem je davala primer i smirivala druge, agresivnije zadrugare. Stoga, mnogi gledaoci smatraju da bi Nadica bila idealni član rijaliti porodice sedme sezone.

Poznato je da je mnogo lepih žena prodefilovalo rijalitijem, ali i to da su mnoge od njih pokazale da ispod savršene fasade lica, čuče prave zveri. Jedan od izuzetaka, koji je osvetlao obraz starleta, je Stanija Dobrojević. Iako je stalno bila pod budnim okom javnosti, Stanija je uspela da se u rijaliti sferi pokaže kao vrlo vaspitana, rečita i smirena žena čvrstih principa. Pošto ona ima dugi staž u rijalitiju, Stanija je takođe svesna da ovakav program ne sme da bude statičan, te da će iskusno i na pristojan način umeti da uzburka strasti u novoj sezoni, kako bi bila što zanimljivija gledaocima.

Njen bivši partner Marko Marković isto važi za zgodnog, vaspitanog i dobrog dečka. Iako su mu u šestoj sezoni zamerali da je previše statičan i da se ne uključuje u program, mnogi smatraju da bi ga probudilo učešće sa Stanijom. Oni bi mogli civilizovano da progovore pred milionima o razlozima njihovog raskida i da zajedno sa konceptom emisija probaju da odgovore na pitanje zašto neke ljubavi ne uspeju iako se su svima činile kao idealne.

Mnogi gledaoci u grupama su istakli da je i Aleksa Savić takođe pripadao rijaliti eliti i da zaslužuje da se pojavi ponovo u najgledanijem programu televizije Pink. Podsetimo, Aleksa ni u jednom momentu nije došao u iskušenje da prevari devojku Minu koja ga je čekala napolju, a celu naciju je oduševio kada je priznao da nimalo ne sumnja u to da je i ona njemu verna.

Pošto je Veliki šef najavio da će novi rijaliti biti više igranog tipa, mnogi su to doživeli da će se nova sezona vratiti na igrane forme koje su bile negovane u rijalitiju Farma i Dvor. Podsetimo, u njima su takmičari morali da organizuju pozorišne predstave, igrice i snimanje filmova kroz koje su se rijaliti takmičari kreativno izražavali. Stoga bi Tanja Jovićević, pevačica grupe Oktobar 1864. takođe bila dobar izbor za elitu. Ona je bila pristojna i povučena, ali je u trenucima kada je trebalo da pokaže kreativnost bila jedna od najangažovanijih zadrugarki. To je i jedan od razloga zbog kojih se o njenim nastupima na Zadrugoviziji danima pričalo.

Da li će upravo ovi nabrojani takmičari da budu u sedmoj sezoni rijaitija ili će se pojaviti neki drugi, ostaje nam da vidimo. Ne sumjamo da će Milica i Željko Mitrović da osmisle Zadrugu tako da će da obori sve rekorde gledanosti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.