Jeremićka ponovo šokira naciju: Voditeljka u Pinkov studio DOVUKLA OVO, pa Željku Mitroviću poručila jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 15:37

Jeremićka ponovo šokira naciju: Voditeljka u "Pinkov" studio DOVUKLA OVO, pa Željku Mitroviću poručila jedno!

Prevazišla je samu sebe.

Od Jovane Jeremić navikli smo na šokantne i nesvakidašnje poteze, ali je voditeljka ovog jutra ponovo uspela da iznenadi naciju kraj malih ekrana.

Voditeljka je sada prevazišla samu sebe, pa je u Jutarnji program donela ogromnu stolicu, odnosno tron, iz kojeg je danas vodila emisiju.

Stolica je izuzetno raskošna, u belo-zlatnoj boji, a podseća na kraljevsko presto, što i ne treba da čudi budući da je poznato koliko Jeremićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voli luksuz i raskoš.

- Inovacije u studiju. Ja volim kada ljudi nešto promene. Stolica je veća od mene, a ja sam 1,63 visoka. Ja sam megaloman kao i moj gazda - rekla je voditeljka.

Ona je potom i na Instagramu podelila fotografiju sa "prestola".

- Posle 19 godina, kraljica je krvavo zaradila ovaj tron - napisala je ponosno voditeljka.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.