Interesuju me ovi što gledaju rijaliti, ne oni drugi

Izvor: Mondo, 28.Jun.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Interesuju me ovi što gledaju rijaliti, ne oni drugi"

Direktor Happy televizije o peticiji koji je pokrenulo udruženje "U ime kulture"

Nedeljama u nazad traje akcija prikupljanja potpisa za ograničenje emitovanja rijaliti programa - "Nećemo rijaliti, hoćemo kulturu", zbog koje je prvi čovek Pinka Željko Mitrović najavio uvođenje kanala za ljubitelje umetnosti, a sada je red došao i na prvog čoveka televizije Happy.

Milomir Marić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao da "obične građane itekako zanima rijaliti".

"Ja ne verujem da običan svet želi da ukine rijaliti jer obični građani vole da gledaju taj format koji se zbog njih i emituje. Uostalom, šta bi oni gledali na TV ekranima kada bismo im to uskratili? Mene interesuju ovi građani koji vole da gledaju rijaliti a ne ovi drugi, koje neću ni da komentarišem", rekao je za "Alo" direktor televizije na kojoj se godinama unazad emituju Parovi i rijaliti Maldivi.

Pogledajte šta su oni rekli o rijalitijima:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.