Hrvatska i zvanično protestovala zbog poteza Željka Mitrovića

Izvor: Blic, 08.Avg.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska i zvanično protestovala zbog poteza Željka Mitrovića

U hrvatskom Ministarstvu spoljnih poslova i evropskih integracija danas je primljen predstavnik ambasade Srbije u Zagrebu radi protesta zbog "neutemeljenih i negativnih sadržaja " o Hrvatskoj na televiziji "Pink".

Kako je saopšteno iz ministarstva, tom prilikom je s hrvatske strane izražena najoštrija osuda i zabrinutost zbog emitovanja negativnih i neutemeljenih sadržaja o Hrvatskoj, institucijama hrvatske državne vlasti i hrvatskim privrednim subjektima u programu srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << televizije TV "Pink".

"Imajući u vidu činjenicu da se navedena medijska kuća koristi javnim frekvencijama Srbije, od nadležnih organa Srbije zatraženo je hitno delovanje u skladu sa svim zakonskim propisima kako bi se dalje objavljivanje sadržaja takve prirode što pre prekinulo", navodi se u saopštenju.

Predstavnik ambasade Srbije poručio je, kako je saopštio portparol MIP-a u Zagrebu, da će s hrvatskim zahtevom upoznati nadležne institucije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska protestuje zbog Mitrovića

Izvor: Mondo, 08.Avg.2011

Kampanja vlasnika RTV Pink Željka Mitrovića izazvala je i protest Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske gde je danas primljen predstavnik ambasade Srbije.

Nastavak na Mondo...

Mitrović odgovorio na hrvatski demarš: Odgovorno štitim srpske potrošače

Izvor: Blic, 08.Avg.2011

Željko Mitrović, vlasnik Televizije "Pink", hitro je odgovorio na demarš koji je danas iz Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske upućen srpskoj ambasadi u Zagrebu zbog kampanje na "Pinku" protiv Hrvatske...Kako je saopšteno iz Ministarstva, tom prilikom je s hrvatske strane izražena najoštrija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.