Gala slavlje za punoletstvo TV Pink

Izvor: Poznati.info, 18.Sep.2012, 05:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gala slavlje za punoletstvo TV Pink

Uz brojne poznate ličnosti, Pink obeležio 18. rođendan u „Klubu privrednika“, posle čega je usledila žurka na „Fristajleru“

Znamo se!

Televizija Pink proslavila je 18. rođendan gala koktelom u „Klubu privrednika“ na Dedinju. Generalni direktor televizije Željko Mitrović zahvalio se u kratkom govoru svima što su podržavali Pink televiziju tokom proteklih osamnaest godina, ali i podsetio na nove projekte >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji su u planu.

Jedan od njih je pokretanje Pinkonlajna, video-portala preko kojeg će gledaoci moći da se interaktivno uključe u sve emisije, da ostavljaju komentare i postavljaju klipove.

Program su vodili Nina Radulović Lečić i Boško Jakovljević, a na proslavi su uživali Čedomir Jovanović, Oliver Dulić, Jovana Janković, Srđan Predojević, Saša Popović, Lepa Brena i mnogi drugi, koji su nakon svečanog prijema na Dedinju produžili slavlje na „Fristajleru“.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Televizija Pink proslavila 18. rođendan

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Sep.2012

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Proslava punoletstva TV Pink održana je sinoć u Klubu privrednika na Dedinju, a nastavljena na beogradskom splavu Freestyler>>> (Ključne reči: direktor Pink Media Group Željko Mitrović; nacionalne televizijske stanice; nacionalne stanice; mediji; ružičasta...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.