Evo šta će se emitovati umesto Zadruge na Pinku: Željko Mitrović potvrdio dolazak novog formata

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 13:14

Evo šta će se emitovati umesto "Zadruge" na "Pinku": Željko Mitrović potvrdio dolazak novog formata

Na radost ogromnog broja gledalaca!

Šesta sezona "Zadruge" je završena. Publika je izabrala pobednika i to je Aleksandra Nikolić.

Podsetimo, ova sezona popularnog rijalitija završila se ranije nego proteklih godina, zbog tragedija koje su zadesile našu zemlju.

Nakon masakra u školi, kada je ubijeno devetoro dece i domar, a potom još jednog kod Mladenovca, kada je stradalo još osam ljudi, vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneo je odluku, na preporuku predsednika naše države, Aleksandra Vučića, da ukine ovakvu vrstu programa.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Željko Mitrović tada na svom zvaničnom Instagram nalogu.

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Mnogi se pitaju - šta dalje? Vlasnici Pink televizije, Željko i Milica Mitrović su dali odgovor na to.

Uveliko pravimo i spremamo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu - najavio je Željko na Instagram profilu, koji je svojoj supruzi Milici na superfinalu uručio krunu.

- Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije Pink, kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje "Zadruge" sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! Volim te - poručio je Mitrović.

Velika šefica, Milica Mitrović, otkrila je da će se tokom leta i dalje emitovati emisije vezane za "Zadrugu".

Fanovi rijalitija su joj u komentarima ispod objave na Instagramu, koja se tiče finala "Zadruge", pisali da žele da se nastave emisije koje su bile i prethodnih pet sezona, a Mitrovićka je potvrdila da hoće:

- Biće - kratko je napisala ona i time otkrila šta će se emitovati po završetku "Zadruge 6".
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.