DRAMA NA SUĐENJU I VREĐANJE PRED POLICIJOM: Baka Prase ponizio Željka Mitrovića na gnusan način, nisu ga obuzdali?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 15:48

DRAMA NA SUĐENJU I VREĐANJE PRED POLICIJOM: Baka Prase ponizio Željka Mitrovića na gnusan način, nisu ga obuzdali?

Ni dan danas, ovaj sukob ne jenjava, niti se kraj nazire.

Medijski rat o kom se u poslednje vreme dosta priča, a koji datira od pre skoro dve godine, između vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg pod pseudonimom Baka Prase, ni dan danas ne prestaje. Sada je jutjuber odlučio da "demonstirira silu" i još jednom uputi otrovne strelice na račun tvorca televizijske imperije i rijaliti formata "Zadruga".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sudeći prema novoj objavi koju je Bogdan okačio na svoj Instagram stori, reklo bi se da su ponovo imali blizak susret u sudnici, ali da isti nije protekao u najboljem redu. Preciznije, provokacije nisu izostale kao što samo već pomenuli.

- Rešio suđenje! Tužba: Rekao sam Mitroviću puši k*rac - bio je pomalo drzak u svom obraćanju za javnost, a njegova publika je to sa oduševljenjem dočekala, budući da je kao i publika drugih internet zvezda, željna senzacija i novih skandaloznih priča.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su skandalizovani ovakvim ponašanjem i postupkom mlade zvezde, smatrajući da je ovo potpuno neprimereno ponašanje, te da se na takav način daje izrazito loš primer svakome ko bude video pomenutu objavu i da je krajnje vreme da ga neko obuzda.

Skandala sa biznismenom i vlasnikom Pink televizije, Željkom Mitrovićem, nastao je onog trenutka kada ga je jutjuber optužio da mu navodno duguje novac, te da mu je ukrao i ideju za televiziju koja bi se bavila isključivo životom influensera.

Potom su u pitanje dovedeni svi poslovi kojima se mladi jutjuber bavi, kao i da li plaća porez za iste. Ništa manje pažnje, privuklo je i njegovo poznanstvo sa Veljom Nevoljom, ali i mnogim drugim žestokim momcima savremenog doba.

Budući da ima armiju pratilaca na društvenim mrežama i njihovu bezuslovnu podršku, navikao je da iz takozvanih "drama", uvek izlazi kao pobednik, pritom ne mareći za posledice koje ostavlja po drugu stranu. Verujemo da je nepromenjenog stava i dan danas.

Kakav će epilog imati ovaj sukob, ostaje nam da ispratimo u danima koji dolaze.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.