Ćerka Željka Mitrovića uživa u NEVEROVATNOM LUKSUZU: Oko nje ZLATO i KRISTALI, ali to nije sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 10:32

Ćerka Željka Mitrovića uživa u NEVEROVATNOM LUKSUZU: Oko nje ZLATO i KRISTALI, ali to nije sve!

Kod nje ne postoji briga!

Kristina Mitrović, starija ćerka Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, uživa punim plućima, uprkos pandemiji koronavirusa.

Naslednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama, ali i da uživa u prestižnom smeštaju.

Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i veliki broj skupocenih automobila koje menja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija ćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje od budućeg supruga dobija (detaljnije OVDE).

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Jun 10, 2020 at 7:28pm PDT

Mitrovićka je oduševila svojom fotografijoma na kojima u raskošnoj toaleti uživa u jednom od amsterdamskih luksuznih hotela. Glamur je nedovoljno jaka reč da bi se opisao celokupan prizor sa zlatnim detaljima i kristalima.

Pogledajte:

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Oct 24, 2020 at 1:00am PDT

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.