ČEŠAĆE SE PO GLAVI! Najpoznatiji LJUBAVNI TROUGAO BEZ PRIHODA nakon rijalitija?! OVIM će se baviti Anđela i Ana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 13:21

ČEŠAĆE SE PO GLAVI! Najpoznatiji LJUBAVNI TROUGAO BEZ PRIHODA nakon rijalitija?! OVIM će se baviti Anđela i Ana

Mnogi će se zabrinuti kad budu shvatili da je došao kraj!

Na predlog predsednika države, Željko Mitrović, direktor i vlasnik "Pink Media Group", sinoć je izdao zvanično saopštenje i otkrio da će za najkasnije 10 dana ukinuti "Zadrugu".

Mnoge lude zanima šta će se dogoditi sa popularnim ljubavnim trouglom koji (najčešće) čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

Zvezdan Slavnić godinama ne zarađuje na pošten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način i bio je u zatvoru zbog krađe, a imao je i problema sa kockom i dugovima, pa mu je rijaliti došao kao "kec na deset". Slavnić je čak planirao da uđe u nekoliko narednih sezona kako bi se obogatio, ali će mu ovaj plan očigledno propasti. On je u "Zadruzi" otkrio i da je hteo da nađe pošten posao, ali da mu Ana Ćurčić nije dozvoljavala, a često su pričali o tome kako su želeli da otvore autoperionicu. Nakon što je oblatio obraz, veliko je pitanje od čega će živeti

Ana sa druge strane ima mnogo veći honorar od svog supruga, a uspešno je vodila i salon lepote, tako da će najverovatnije proširiti biznis. Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, imućnu porodicu koja izdaje apartmane, a još prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu. Tokom učešća u "Zadruzi" Anđela i Zvezdan su stekli veliki broj fanova, koji im redovno šalju poklone na imanje, pa se može zaključiti i da će im oni biti dodatni izvor prihoda. Zanimljiva situacija je pred zadrugarkinim roditeljima koji su posmatrali raskalšno ponašanje svoje kćeri. Roditelji su ipak roditelji i moraće da progutaju tu "veliku žabu" pre ili kasnije.

Ne treba zaboraviti ni Maju Marinković, koja je dodatno "začinila" svaku vezu.

Maja je učestvovala u pet sezona "Zadruge", ali zbog kazni nije zaradila mnogo novca, te je zavisila od svog oca Takija i reklama na Instagramu, što će joj najverovatniji biti glavni izvor prihoda nakon ukidanja rijalitija.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK PRED SUPERFINALE POSLEDNJE "ZADRUGE"! Takmičari NEMAJU POJMA da je kraj, čekaju samo OVAJ datum

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Svi čekaju da vide kako će zadrugari reagovati kad budu saznali da je kraj rijalitija bliži od očekivanog!..Superfinale šeste sezone "Zadruge" biće održano 8. juna sa početkom u 21h, uživo na televiziji Pink...Ovu vest saopštila je Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.