BILI BI SREĆNI DA GA OBESE NA TERAZIJAMA! Ispovest Željka Mitrovića o udesu svog sina i dodeljenoj PRESUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILI BI SREĆNI DA GA OBESE NA TERAZIJAMA!" Ispovest Željka Mitrovića o udesu svog sina i dodeljenoj PRESUDI

Tužilaštvo je na suđenju tražilo tri veštačenja i superveštačenje i svaki put se pokazalo da je bilo zeleno za automobile i da je vreme za reakciju vozača bilo samo 0,8 sekundi.

Aleksandar je osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića, svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran da će presuda biti oslobaćajuća. Međutim...

Ovo je poruka Željka Mitrovića, vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV Pink, nakon što je njegov sin prvostepeno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu) zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17) u julu 2013. godine.

Istom presudom izrečena mu je i mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom od godinu dana. Udes se dogodio u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Potparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je da je Mitrović osuđen zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Željko Mitrović je ocenio da je presuda nelogična, jer su sva veštačenja pokazala da nema krivice njegovog sina.

- Tražili su tri veštačenja i superveštačenje. Svako je pokazao da nema krivice, da je bilo zeleno za automobile, da je vreme za reakciju bilo 0,8 sekundi, što nije vreme u kojem je moguće da je bilo ko reaguje - rekao je Mitrović i dodao kako smatra da je njegov sin osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića i da svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran u oslobađajuću presudu.

On je naglasio da je za sve one što mrze svejedno da li je kazna ovakva ili oslobađajuća.

- Za njih je sve, osim vešanja i streljanja, malo. Oni bi bili zadovoljni samo da je kazna javno streljanje mog sina na Terazijama - ističe vlasnik TV Pink.

Naglašava i da će se žaliti.

- Ovde je doneta osuđujuća presuda samo zbog imena i prezimena. Ponavljam, ne postoji građanin srbije koji bi bio osuđen na osnovu izvedenih dokaza, osim mog sina - zaključuje Mitrović.

BONUS VIDEO: Misteriozni sindrom "K": Kako je jedan lekar IZMISLIO BOLEST i spasio ljude SIGURNE SMRTI 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.