Željko na „Tamburica festu“

Izvor: Dzungla.org, 13.Maj.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko na „Tamburica festu“

Posle nastupa na Evroviziji, Željko Joksimović biće specijalni gost ovogodišnjeg „Tamburica festa“ na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Biće to prvi koncert koji će popularni pevač održati posle svog drugog evrovizijskog nastupa.
Nastupiće poslednjeg dana „Tamburica festa“, 17. juna, po proglašenju naj-tamburaških orkestara ovog međunarodnog nadmetanja.
- Sviraću na tom časrobnom mestu koje će uvek biti asocijacija na čuvenog tamburaškog >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << maga Janiku Balaža - potvrdio je Joksimović „Novostima.“
Publika će uživati u najvećim Željkovim hitovima. Mada je poznato da je harmonika njegov omiljeni instrument, teško je verovati da će „Lane“ propustiti priliku da otpeva nešto i u pratnji neodoljive, milozvučne tambure.
Jovan Pejčić, idejni tvorac „Tamburica festa“ koji ove godine slavi petogodišnji jubilej, kaže da će Joksimović dati poseban pečat festivalu.
Učesnici festivala, tamburaški sastavi, 15.juna će se tradicionalno okupiti u Deronjama, gde će nastupiti najbolji domaći orkestri. Prvi put ove godine će deo festivala biti održan na Tvrđavi. Biće to povratak tambure na Tvrđavu u velikom stilu, posle više od četvrt veka. Upravo toliko vremena proteklo je od kada je Janika Balaž tu poslednji put svirao.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Željko specijalni gost na "Tamburica festu"

Izvor: S media, 13.Maj.2012

Posle nastupa na Evroviziji, Željko Joksimović biće specijalni gost ovogodišnjeg „Tamburica festa“ na Petrovaradinskoj tvrđavi. Biće to prvi koncert koji će popularni pevač održati posle svog drugog evrovizijskog nastupa.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.