Lopovi pokušali da obiju stan Joksimovića! Željko veoma uznemiren: U stanu se nalazi i moj maloletni sin!

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi pokušali da obiju stan Joksimovića! Željko veoma uznemiren: U stanu se nalazi i moj maloletni sin!

Stan JovaneŽeljka Joksimovića je, tokom Božića, bio na meti provalnika.
Kako Blic saznaje, dok je bračni par bio na medenom mesecu na Sejšelima, u njihovom domu na Zvezdari nije bilo nikog, što su lopovi pokušali da iskoriste.
Nepoznati muškarci su iskoristili priliku kada je garaža bila otvorena, ušli u zgradu, i pokušali da provale u dom vredan oko 400.000 evra.
“U komšiluku se priča o tome da je neko drugog dana Božića ušao kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << garažu, koja je inače često otvorena, i pokušao da obije stan Joksimovića. Reč je o nekoliko momaka koji su u toku noći ušli kroz garažu i popeli se liftom do stana, gde su im problem zadala blindirana vrata. Srećom, neko od komšija primetio je da se nešto dešava, izašao je u hodnik, a provalnici su pobegli niz stepenice. Znam da su sutradan proveravali snimke sigurnosnih kamera i verovatno čekaju Željka i Jovanu da se vrate s puta da bi razgovarali s njima o tome. Inače, Joksimovići su veoma pristojni ljudi i dobre komšije, ne znam zašto bi neko želeo da im napakosti “, priča komšinica iz njihove zgrade koja nije želela da joj se pominje ime.
Tim povodom Željko je prokomentarisao:
“Nisam dobio nikakvu informaciju od obezbeđenja zgrade u kojoj živim. U stanu se nalazi i moj maloletni sin i informacija od vas me je prilično uznemirila”, poručio je pevač novinarima.
Inače, u kompleksu Oaza, na Zvezdari, jedan od komšija Joksimovića je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. 
Izvor: Blic
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nacionalnom parku Kruger u Severnoj Africi dogodila se nesvakidasnja situacija kada je slon izasao na ulicu u trenutku kada je njom prolazio jedan porodicni automobil. Naime videvsi zivotinju kak

Izvor: medio.rs, 12.Jan.2015

Nepoznati muškarci su na drugi dan Božića iskoristili priliku, dok je garaža bila otvorena, ušli u zgradu i pokušali da provale u stan Željka i Jovane Joksimović,vredan oko 400.000 evra...Kako “Blic” saznaje, dok je bračni par bio na medenom mesecu na Sejšelima, u njihovom domu na Zvezdari...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.