Jovana i Željko nose Gotjeove kreacije

Izvor: Blic, 17.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana i Željko nose Gotjeove kreacije

Voditeljski par „Evrovizije" Željko Joksimović i Jovana Janković tokom ove prestižne muzičke manifestacije biće odeveni u modele poznatog modnog maga Žan-Pola Gotjea, a nosiće i stvari iz ekskluzivnog francuskog butika Marija Luisa u kojem se prodaju kreacije: Balensijaga, Aleksander Mekvin, Azdin Alaja... Garderoba u koju će voditelji biti obučeni stigla je iz Milana i Pariza, a čuveni Žan-Pol Gotje ujedno će biti i komentator „Evrovizije" za francusku televiziju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Naš trenutno najslavniji voditeljski par nosiće i modele domaćih kreatora. Jovana Janković će biti obučena u kreacije Tamare Radivojević, sve popularnije mlade dizajnerke koja je diplomirala u „St. Martins" školi u Londonu i Aleksandra Nikolića, kreatora koji živi i radi u Londonu, te prikazuje svoje modele i na londonskom Fešn viku. Osim Gotjeovih modela i garderobe iz butika Marija Luisa, Jovana će nositi i kreacije Enija Kapasa („Costume National"), a Željka će osim modele Žan-Pola Gotjea, nositi i modele Aleksandra Nikolića, brenda „Martini Vesto" (linija „Siti Glam" koju potpisuje Boško Jakovljević) i Enija Kapasa.

Da sve to bude lepo i pravilno uklopljeno pobrinuće se stilisti Jovana Božović i Ivana Rebrenović, a u ulozi supervizora našao se Nenad Radujević, vlasnik modnog studija „Klik".

- Pored oficijelnih stilista, Ivane Rebrenović i Jovane Božović, modni studio „Klik" na čelu sa mnom dobio je ulogu supervizora - kaže Nenad Radujević i dodaje da je zbog toga u toku proteklih nekoliko dana u Beograd stiglo mnogo garderobe iz inostranstva.

Po njemu, jedna od zvezda ove „Evrovizije" svakako će biti Žan-Pol Gotje.

On dolazi u ulozi komentatora za francusku nacionalnu televiziju. Dolazi prvi put u Beograd i raduje se svom dolasku jer mu je to želja od davnina. Inače je veliki fan „Evrosonga" i prati ovo takmičenje od svoje pete godine. Poznato je da je oblačio mnoge zvezde „Evrosonga" - zaključuje Radujević.

Sve o „Evroviziji" za samo 99 dinara

„Blic" je za svoje verne čitaoce spremio još jedno iznenađenje - na svim kioscima možete kupiti specijalni dvojezični (srpsko-engleski) magazin o „Evrosongu" na 116 strana, u punom koloru, u kojem ćete za samo 99 dinara saznati sve o ovogodišnjoj „Evroviziji". U magazinu možete pročitati intervjue sa svim ovogodišnjim takmičarima, istorijat takmičenja...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.